Ova voditeljka je menjala Sanju Kužet 2016. tokom prethodne trudnoće! Sada se oglasila o svom angažmanu: Upravo idem na snimanje!

04.01.2024

15:28

0

Ona se oglasila za 24sedam

Ova voditeljka je menjala Sanju Kužet 2016. tokom prethodne trudnoće! Sada se oglasila o svom angažmanu: Upravo idem na snimanje!
Sanja Kužet - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sanja Kužet je u četvrtom mesecu trudnoće i zbog toga više neće voditi takmičenje do kraja tekuće sezone, pa postoji mogućnost da na njeno mesto možda ponovo dođe Sanja Ćulibrk, koja ju je menjala i ranije.

Naime, kada je Kužetova otišla na trudničko bolovanje 2016. godine, Ćulibrkova je došla na njeno mesto, i tu se zadržala jednu sezonu. Kada je Sanja rodila sina Strahinju, vratila se angažmanu u "Zvezdama Granda".

Kako bismo čuli voditeljkin komentar, pozvali smo Ćulibrkovu da čujemo njena iskustva rada u "Zvezdama Granda" iz 2016. godine i upitali ima li šanse da ponovo zameni koleginicu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Kužet

 

- Niko mi ništa još nije rekao, tako da ne znam. Idem svakako sada na snimanje u "Grand". Kada sam menjala Sanju 2016. godine, svašta bih izdvojila - rekla je ona za 24sedam i slatko se nasmejala, pa dodala:

- To je veliko iskustvo bilo, reč je o velikoj sceni, a izdvojila bih i rad sa Vojom... "Zvezde Granda" pamtim kao veliki šok, jer sam vest da ću raditi emisiju dobila četiri dana pre snimanja. Bilo je lepo iskustvo i velika škola, sada već imam 15 godina iskustva na televiziji - zaključila je Sanja Ćulibrk.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Ćulibrk

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike