"Trebao mi je svež početak"! Keli Klarkson o selidbi u Njujork, životnoj promeni i deci: Bila sam veoma nesrećna

05.01.2024

07:45

0

Pevačica i voditeljka otkrila je i u čemu uživa kada ne radi i na šta je teraju sin i ćerka

"Trebao mi je svež početak"! Keli Klarkson o selidbi u Njujork, životnoj promeni i deci: Bila sam veoma nesrećna
Keli Klarkson - Copyright Profimedia

Keli Klarkson, pevačica i voditeljka, rešila je nedavno da se preseli iz Los Anđelesa u Njujork sa svojom decom - ćerkom River Rouz (9) i sinom Remingtonom Aleksandrom (7). 

Ona je sada do detalja opisala zašto je donela tu odluku, da li je bilo problema da nastavi svoj tok šou u drugoj zemlji, ali i kako izgleda život njene dece i nje u novom mestu.

- Bila sam veoma nesrećna u Los Anđelesu, i to je bio slučaj nekoliko godina. Trebao mi je svež početak. Rekla sam poslodavcima da ne želim da budem nezahvalna, ali da zbog svog mentalnog zdravlja više tu ne mogu da ostanem. A i zbog moje dece. Ni njima nije bilo dobro - ispričala je pevačica, pa nastavila:

Profimedia
Keli Klarkson

- Godinama sam dolazila na posao, smeškala se i radila ono što je trebalo. Ali tako možete sve do trenutka dok ne puknete. 

Kako sada kaže, smatra i dokazalo joj se da je napravila pravi izbor za svoju decu i sebe. 

- Remington je izašao iz škole ovde i rekao:"Ovo je mesto gde trebam da budem". A on ima sedam godina. Sjajno je što je sve ispalo kako treba, a za majku, to je pobeda da je njeno dete srećno - ispričala je Keli.

Ona je, inače, prošla kroz težak razvod sa svojim bivšim suprugom i menadžerom Brendonom Blekstokom, a to je uticali i na njen rad i brigu o porodici.

Profimedia
Keli Klarkson i njen bivši suprug

- Čak je i prva sezona bila teška iza zatvorenih vrata. Tako da to što smo došli do pete je dobar osećaj i to što znam da su moja deca dobro, sve se lepo sleglo. Ova peta sezona šoua je prva u kojoj zaista uživam - iskrena je Klarksonova.

Šta radi kad ne radi

Keli je opisala i šta se dešava u njenom životu kada ne mora da radi. Kako kaže sa svojom decom obilazi Njujork i u tome uživa.

- Šetamo pse nekoliko puta dnevno u parku. Idemo na sladoled jer moja ćerka uvek uspe da me ubedi. Pravimo ljigavce i posećujemo muzeje. To je ono što je kul u Njujorku. Tipičan dan ovde nije tipičan - rekla je i zaključila:

Profimedia
Keli Klarkson i njen bivši suprug

- Život mi je ispunjen na najbolji mogući način. Mogao bi da bude haotičan, jer je bio, ali nije. Sve je dobro na prelep način. Da kucnem u drvo.

(People

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike