Bivšem mužu Keli Klarkson naređeno da pevačici vrati milione! Ovo nikako nije smeo da joj uradi: Opasno ga sad udarili po džepu!

02.12.2023

07:58

0

Žalba mu je u planu, ali sumnja se da će mu taj potez biti uzaludan

Bivšem mužu Keli Klarkson naređeno da pevačici vrati milione! Ovo nikako nije smeo da joj uradi: Opasno ga sad udarili po džepu!
Keli Klarkson i Brendon Blekstok - Copyright Profimedia

Brendonu Blekstoku, bivšem mužu Keli Klarkson koji je njoj dok su bili u braku bio i menadžer, kalifornijski komesar za rad naredio je da pevačici vrati nešto više od 2,6 miliona dolara. Prema dokumentima koje je „TMZ" dobio na uvid, naime, on je „prešao sve granice" dok joj je ugovarao tezge i druge poslovne ponude u minulom periodu.

Tako, sada mora da vrati milione dolara prenaplaćene provizije.

Komesar je objasnio kako to što je on kao menadžer radio, u stvari nikako nije smeo. To je, prenose strani mediji, dozvoljeno mahom agentima. Priča se, inače, da je „uzeo" 1,98 miliona provizije samo akonto njene uloge u „The Voice", dok mu je pošto je ona vodila BMA (Billboard Music Awards) pripalo tek 93,30 dolara.

Brendon Blekstok, Profimedia
 

Pevačica je od njega tražila da vrati i koliko god da je zaradio otkako je ona dobila „The Kelly Clarkson Show", ali komesar je presudio u njegovu korist.

Podsetimo, Klarksonova je papire za razvod od Blekstoka podnela u junu 2020, nakon skoro punih sedam godina braka. Posle borbe za starateljstvo nad decom, te oko ranča koji su imali koji je takođe njoj pripao, zvanično su se rastali 2022, u martu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike