Kako izgleda dan Marte Savić na Dominikani! Otkrila sve detalje, a priznala nešto i o Miletu: Venčaćemo se u crkvi

04.01.2024

12:39

0

Pevačica je pričala o nekoliko tema koje interesuju njene fanove

Kako izgleda dan Marte Savić na Dominikani! Otkrila sve detalje, a priznala nešto i o Miletu: Venčaćemo se u crkvi
Marta Savić - Copyright Instagram printscreen/marta_savic_official

Marta Savić poslednjih godina više boravi u Dominikanskoj Republici nego u Srbiji, a sada je otkrila kako tamo živi i kako izgleda jedan njen prosečan dan.

Za vreme pandemije bila je "zaglavljena" na Dominikani i tada je, kako kaže, shvatila da tu mora da svije dom.

- Volim sunce i more. Poznato je da sam putovala svake zime na neku daleku sunčanu destinaciju, ali sam se zaljubila u Egipat i Dominikanu. Kad god sam mogla odlazila sam u te zemlje. Poslednjih godina ne samo zbog uživanja, već i zbog zdravlja. Desilo se da sam za vreme Kovida ostala zarobljena u Dominikani u koju sam došla na 3 nedelje, ali sam ostala šest meseci. Tada sam shvatila da ovde moram da svijem dom. Ostvarila sam tu želju i srećna sam zbog toga, jer život koji sada vodimo je potpuno drugačiji - kaže Marta i otkriva kako izgleda jedan njen prosečan dan na Dominikani:

- Hedonista sam i noćna ptica. Dugo spavam i moj dan počinje u podne. Nakon ustajanja se prošetam do plaže, koja je udaljena 5 minuta od stana. Imam ovde puno prijatelja sa kojima odlazim u izlaske ili, pak, pripremamo večeru kod kuće. Ispunim dan i izletima, masažama, tretmanima... Trudim se da maksimalno uživam.

Pevačica se osvrnula i na svoj brak sa Miletom Kitićem, o čemu se često spekulisalo, te otkrila da planiraju da se venčaju u crkvi.

- Mile i ja se ne svađamo. Ne mogu da se setim kada smo se oko nečega raspravljali. Možda kada je Elena bila mala. Srodili smo se posle ovoliko godina zajedničkog života. Razumemo se i kada ćutimo. Jedno drugom smo ljubav i podrška i ove godine planiramo da se venčamo u crkvi - rekla je pevačica i nastavila:

- Ne živim u prošlosti i ne analiziram. Ne razmišljam o tome šta je bilo. Žrtve su oni koji se vraćaju nazad. Oni su nezadovoljni i za to krive druge. Na sebe gledam kao na ženu koja je živela život i radila onako kako sam mislila da treba. Biti žena i majka je požrtvovano samo po sebi. Iz tog razloga, zasluženo, mogu da budem ono što želim i da se posvetim sebi. Otvoreni smo jedno prema drugom i došli smo u te godine kada želimo da živimo u miru, bez suvišnih pitanja. Život nam je dovoljno turbulentan zbog posla, a biti uspešan sve ove godine nije lako. Zajedno smo i kad nismo. Svaku odluku donosimo u dogovoru. Možda smo drugima čudni, ali ja bih rekla da smo i više nego normalni. Sve sam mu oprostila i sve bih mu oprostila. Na kraju krajeva, nemam ni šta da opraštam jer imam čoveka koji me voli.

Sa ćerkom imam otvoren odnos

Nakon što je Elena snimila duet sa ocem, mnogi su se pitali da li će isto učiniti i sa majkom. No, kako Marta otkriva, to se neće desiti u skorije vreme, osim ako ne dobiju dobru pesmu. 

Elena je, kao što je poznato, u vezi sa reperom Mihailom Vujićem Miksom, a majka je zadovoljna njenim izborom. 

- Ukoliko moja ćerka voli nekog, ja ne sumnjam u njen izbor. Najbitnije mi je da je srećna. Miksa ima mnogo kvaliteta i u našoj kući je moje drugo dete. Ključno za njega je da je dobar dečko. On je Elenin izbor i vole se. Njena sreća je za mene duplo veća - zaključila je pevačica.

(Informer)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike