Marta Savić o dečku svoje ćerke, zašto ga ne zove zetom, pa o ljubavi sa Miletom: Ovakav je sada njihov brak!

17.06.2023

21:54

0

Pevačica je posle dužeg vremena ponovo u Srbiji

Marta Savić o dečku svoje ćerke, zašto ga ne zove zetom, pa o ljubavi sa Miletom: Ovakav je sada njihov brak!
Marta Savić - Copyright 24sedam/Danica Božović

Marta Savić većinu vremena provodi u svom domu u Dominikanskoj Republici, ali trenutno boravi u Srbiji, pa je tako iskoristila i da ode na koncert Tee Tairović.

Kako dugo nije govorila za medije, iskoristili smo priliku upravo na Tašmajdanu, a ono što je sve interesovalo jeste kakvo je njeno mišljenje o Eleninom novom dečku, a možda i budućem zetu, Mihailu Miksi Vujiću.

24sedam/Danica Božović
Marta Savić

- Šta ja znam da li će biti zet. On je divan dečko, ja ne navijam, ja uživam u sreći moje ćerke. Kad budem postala tašta, javiću vam kakva ću biti - rekla je Marta, pa se osvrnula i na turbulentan odnos sa svojim suprugom Miletom Kitićem:

- On je, pre svega, moj najbolji prijatelj, ja sam njegov. Naša ljubav tokom godina menja oblike i raste, postaje nešto veće. Još 50 godina, minimum. Isto se volimo, koliko brine on za mene ili ja za njega. On mene nervira jer me ne nervira (smeh). 

ATAImages/ Antonio Ahel
Marta Savić i Mile Kitić

Pevačica je otkrila i da li je njen suprug romantičan.

- Šta znači romantika, to je nešto što se dešava na početku neke veze, gde nekoga hoćete da fascinirate, da pokažete da je poseban. Naša romantika je naš život - istakla je pevačica.

Kako je Marta uvek važila za provokativnu i izazovnu ženu na estradi, ona je otkrila i ko bi mogle biti njene naslednice.

ATAImages/Antonio Ahel
Marta Savić

- Može Tea Tairović, Seka Aleksić, od ovih mladih svaka. Žena mora mnogo toga da ima. Kad si mlad, dovoljno je da si lep i zgodan, a sa godinama moraš da nadogradiš sve što imaš, da budeš i sebi i drugima dobar - iskrena je pevačica.

O čemu je Marta još pričala, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike