Evo kako izgleda muž Sofije Rajović! Bliži im se godišnjica braka, a glumica njegov identitet strogo čuvala u tajnosti (FOTO)

03.01.2024

08:20

0

Dan-danas se priča o tome kako su se sa gala veselja grtalicom vratili kući

Evo kako izgleda muž Sofije Rajović! Bliži im se godišnjica braka, a glumica njegov identitet strogo čuvala u tajnosti (FOTO)
Sofija Rajović - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Sofija Rajović je početkom 2022. godine, u februaru, izgovorila svom izabraniku sudbonosno „da". Iako je venčanje bilo tajno, izvesne fotografije glumice i njenog javnosti nepoznatog, a tada i novopečenog supruga, svakako su se pojavile na društvenim mrežama.

Na taj način, njeni brojni fanovi bili su u prilici da vide za kakvu se venčanicu ona opredelila, kao i da su se kući vraćali grtalicom.

Muž Sofije Rajović, Instagram screenshot / sofijarajovic
 

Rajovićeva je, inače, tog dana promenila tri raskošne haljine i, sudeći po ondašnjim objavama, gotovo da nije prestajala da igra i da se veseli, posebno kad se mikrofona latio Aco Pejović.

- Venčali smo se na Kalemegdanskoj terasi. Bilo je bajkovito... Nismo se venčali u crkvi, to smo ostavili za neki drugi put, jer nama nikada nije dosta razloga za slavlje. Oboje smo veselog duha i volimo da okupimo drage ljude uživamo s njima - kazala je za „Gloriju" Sofija, koja je u istom intervjuu ispričala i da njegov identitet skriva od javnosti iz prostog razloga što se on ne bavi javnim poslom.

Sofija Rajović sa suprugom, Instagram screenshot / milena.krstic
 

- Najbitnije je da sam napravila pravi izbor i da sam presrećna. On je čovek koji me vrlo dobro poznaje, a ono što je takođe važno jeste da smo jedno drugo prihvatili sa svim našim vrlinama i manama i da se jako dobro razumemo - istakla je bila ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike