JK usred reprize dočeka doživela peh - žene često strahuju od ovoga! Dotakla se i svog muža: Duško već dugo nema komentar na mene! (FOTO)

02.01.2024

10:16

0

Nastup je nastavila kao da se ništa nije dogodilo

JK usred reprize dočeka doživela peh - žene često strahuju od ovoga! Dotakla se i svog muža: Duško već dugo nema komentar na mene! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša se noćas latila mikrofona povodom reprize dočeka 2024. godine u jednom prestoničkom hotelu. Na nastup je došla u crnom od glave do pete, a za scenu izabrala je i daleko izazovniji stajling.

Bodi u kom je i sve vreme igrala imao je pregršt svetlucavih detalja i isticao je njene najbolje atribute, što vas sve čeka u galeriji koja sledi. Usred nastupa, međutim, pevačica je doživela peh - pocepala joj se čarapa.

Mnoge su žene koje od ovoga često strepe, ali Jelena je nastavila svoj šou kao da se ništa nije dogodilo.

U susret pesmi, bila je vidno raspoložena, a pred medijskim ekipama stigla je i da popriča na izvesne teme.

- Zatekla sam haos u svojoj kući nakon što sam se vratila jer je moja porodica pravila žurku sa sve životinjama - počela je bila govoreći o aktuelnim proslavama, pa se posebno dotakla i svog supruga, Duška Tošića.

- Duško već duže vreme nema komentar na mene - zatekla je na trenutak, piše „Kurir", pa je potom odgovorila i na pitanje koliko joj se isplati ulaganje u stajlinge, nastupe, po čemu je dosta poznata.

- Dižem hipoteku na koncertnu turneju - kazala je Karleuša.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike