Kanje Vest zapevao Kardašijanki: Došla si da mi pokažeš da si još uvek zaljubljena u mene

08.08.2021

09:28 >> 09:29

0

Kim je prisustvovala i drugom preslušavanju reperovog albuma koji je posvećen njegovoj pokojnoj majci Dondi, a neke od pesama na albumu se tiču i njihovog pr

Kanje Vest zapevao Kardašijanki: Došla si da mi pokažeš da si još uvek zaljubljena u mene
Copyright Kanje Vest i Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Reper Kanje Vest pripremio je u četvrtak i drugo preslušavanje novog albuma koji nosi naziv „Donda“. Počasna gošća ove promocije bila je Kim Kardašijan i njihova deca koja su došla da podrže svog oca.

Da se raduje uspehu svog još uvek zakontog supruga Kim je pokazala objavivši neke od najzanimljivijih detalja druženja njihove porodice na svom Instagram nalogu.

Kanje je na ovom drugom okupljanju povodom izlaska desetog studijskog albuma predstavio novu pesmu, radnog naziva „Lord I Need You“, u kojoj se osvrnuo na razvod od Kim, ali i posledica istog koje su ostavile na njega.

– Vreme i prostor su luksuz, ali došla si ovde da mi pokažeš da si još uvek zaljubljena u mene – otpevao je Vest ove stihove obraćajući se Kim koja je prisustvovala i prvom preslušavanju albuma.

Kim Kardašijan, Kanje Vest, Foto: Profimedia

Kanje je prvi put izveo i promenjene stihove pesme „Love Unconditionally“, koje su predstavljene na prvom preslušavanju.

Kako je ovaj album posvećen reperovoj pokojnoj majci Dondi, pesma započinje njenim glasom. Inače Kanjeova majka je preminula 2007. godine u 58. godini, od posledica liposukcijske operacije koju je imala.

Kim Kardašijan, Foto: Profimedia06 Aug 2021,Image: 625648655, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia

– Dve lekcije koje je preneo svojoj deci. Prvo, bez obzira na sve, nikad ne napuštajte svoju porodicu. Drugo, bez obzira na sve, bezuslovno volite – izgovara reperova majka na početku pesme.

Na prvom preslušavanju Vest je pevao „gubim porodicu“, a prema najnovijim pisanjima CNN, na novom događaju je malo osvežio stihove pevajući „Gubim celu porodicu, Draga, vrati mi se“.

Podsetimo,  The Sun je pisao da je Kanje tokom prvog preslušavanja albuma pustio suzu, a navodno ga je ganula pesma „Welcome to My Life“ koja se tiče njegovog braka sa Kardašijankom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike