Anastasija i Nemanja Gudelj imali su svega 10 svatova: Novi detalji tajnog venčanja Cecine ćerke!

24.08.2023

21:35

0

Sudbonosno „da" su jedno drugom izgovorili u manastiru Rajinovac

Anastasija i Nemanja Gudelj imali su svega 10 svatova: Novi detalji tajnog venčanja Cecine ćerke!
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj - Copyright Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Čim su Anastasija i Nemanja Gudelj objavili na svojim Instagramima da su se venčali, javnost je krenula da nagađa kada se tačno ovaj lep događaj odvio. Kako je 24sedam pisao - par se zavetovao na večnu ljubav mesec dana ranije, o čemu svedoči fudbalerova fotografija na pomenutoj mreži na kojoj se jasno vidi da nosi burmu na ruci.

 

 

Pojedini izvori i objasnili su šta je u stvari bio plan, te kako su novopečeni supružnici uspeli da bez pompe provedu jedan od najromantičnijih dana u životu.  

- Crkveno venčanje sad nije moglo da bude obavljeno jer je u toku Gospojinski post, koji je počeo 14. i traje do 28. avgusta. U dogovoru s duhovnikom porodice Ražnatović, vladikom Stefanom, Anastasija i Nemanja su se dogovorili da sklope brak pre njegovog odlaska za Ameriku. Nije im trebalo mnogo vremena da se organizuju, jer su imali svega deset svatova, članove porodica i najbliže prijatelje - istakao je insajder za „Kurir", pa nastavio o tome zašto su se odlučili za manastir Rajinovac, a ne Hram Sv. Save.

Poslušali duhovnika

 

 

- Bilo je reči i o tome da se i oni, kao pre nekoliko godina i njen brat Veljko i snaja Bogdana, venčaju u Hramu na Vračaru. Ipak, shvatili su da bi ta informacija brzo došla do medija, kao što je to nedavno bio slučaj i s krštenjem malog Krstana, što su takođe krili. Vladika Stefan je zatim predložio da ih venča u manastiru u Begaljici, gde je on službovao nekoliko godina kao sveštenoslužitelj. Ražnatovići i Gudelj su to odmah prihvatili, jer su i sami više puta išli tamo, a jedne godine je njena majka Ceca i kumovala na manastirskoj slavi. Nakon venčanja, mladenci i svatovi su prešli u manastirski konak, gde su se poslužili - zaključio je izvor.

Anastasija i Nemanja, prema daljim napisima, planiraju veliku svadbu za leto iduće godine i rešeni su da se veselje odvije u Španiji.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike