Stanija Dobrojević započela novi život - u Majamiju! Evo gde će da živi: Sve pršti od luksuza! (FOTO/VIDEO)

02.11.2023

08:55

0

Autor: M. G.

Starleta ne krije oduševljenje novim kutkom

Stanija Dobrojević započela novi život - u Majamiju! Evo gde će da živi: Sve pršti od luksuza! (FOTO/VIDEO)
Stanija Dobrojević - Copyright ATAImages/M. P.

Stanija Dobrojević posle turbulentnog perioda rešila je da okrene novi list pa je otišla u Majami, pronašla za sebe luks nekretninu i tu, prema sopstvenim rečima, započela novi život. 

- Moj novi dom - poručila je putem Instagrama, pa fanovima pokazala svaki kutak apartmana u kojem će odsad provoditi vreme u Americi. 

Sve u kući je mahom bele boje; „open space" je koncept i veoma je blizu plaže. 

Sakleni stolovi, stolice koje se uz takve slažu, ogromna kuhinja, udobarn kauč, luster od kristala, čupavi ukrasni tepisi - starleta nema šta nema, a ubrzo zatim, pokazala je u okviru „storija" kako je prvo što je pazarila za stan bio aparat za kafu. 

- Vreme je za novi život - naglasila je još dok je putovala, očito preuzbuđena zbog svega. 

Podsetimo, Dobrojevićeva je nedavno, pošto se suočila s Ameli Ahmić u „Eliti", stavila tačku na odnos sa Asminom Durdžićem

 

 

- To je definitivno i zvanično. Naš poslednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno. Ne postoji više nikakve šanse, na „bloku" je, ne želim da ga čujem. Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tera tamo sa svima njima i oni međusobno. Našla sam se slučajno u svemu ovome nedužna. To je između njih sada, ja više nemam šta da kažem - kazala je bila za „Pink", pa po svemu sudeći, značajno promenila svoj život. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike