Ljuba Bulajić se dugo zabavlja sa ćerkom pokojnog glumca! Ovako održavaju vezu na daljinu: Bacili smo jedan stan na avionske karte!

31.12.2023

17:45

0

Njih dvoje prevazilaze sve prepreke

Ljuba Bulajić se dugo zabavlja sa ćerkom pokojnog glumca! Ovako održavaju vezu na daljinu: Bacili smo jedan stan na avionske karte!
Jana Nenadović, Ljuba Bulajić - Copyright Printscreen/Instagram/jananenadovic

Glumac, a odskoro i voditelj, Ljubomir Ljuba Bulajić u emotivnom je odnosu sa Janom Nenadović, balerinom, koja je ćerka pokojnog dramskog umetnika Nenada Nenadovića.

S obzirom da lepa Jana već neko vreme živi u Nemačkoj, sa Bulajićem održava vezu na daljinu, i to uspešno.

Printscreen/Instagram/jananenadovic
Ljuba Bulajić, Jana Nenadović

 

- Desetak dana posle prvog susreta u Beogradu kupio sam kartu za Dortmund, u kome je Jana tada živela. Spakovao sam stvari za dva dana i otišao da popijemo kafu. Kasnije se preselila u Minhen, što je za oko hiljadu kilometara bliže. Noću kada nema gužve, taj put kolima pređem za devet sati - opisao je ranije Ljuba i izneo detalje.

 

 

- Mi smo ispekli iskustvo veze na daljinu gde je ona živela prvo u Dortmundu, pa u Minhenu, sad kada je u Novom Sadu smo na “puškomet“, taman na toliko daleko koliko treba da bude, a da bude blizu da uvek bude tu. Nije nam bilo teško, samo su putovanja bila naporna, ali s obzirom na razdaljinu viđali smo se dosta često, za vikend sam išao tamo, a ona radnim danima u Beograd. Bacili smo jedan lep stan na avionske karte - naglasio je Bulajić i nastavio:

- Kako me ne pitate koliko je meni teško da ispratim njen tempo života? Šalim se, uzajamno razumevanje, i kompromisi su ključ svake veze i na tome gradimo naš odnos. Idemo sve stepenik po stepenik, sve ide svojim tokom.

 

 

"Zdravo je nekad da se posvađamo"

Konflikti u bilo kakvoj vezi su normalna stvar, a o tome svedoči i mladi par.

- Šta mi zamera? Moraš nju da pitaš, a šta ja njoj zameram to mogu do sutra da ti pričam. Šalim se, ali naravno da se posvađamo nekad, zdravo je - rekao je Ljuba, te istakao da ne jure venčanje.

ATA Images
Ljuba Bulajić

 

- Videćemo, neka stvari idu svojim tokom, ne žurimo, mene je otac dobio u pedeset šestoj godini, tako da imam vremena za sve. Ona studira i dalje, nije žurba, to neće ništa bitno promeniti u našem odnosu, jer već živimo zajednički život, to bi bilo samo kruna - izjavio je Ljubomir.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike