Emotivni oproštaj Ljubomira Bulajića od Nenada Nenadovića: Nismo stigli sve da ti kažemo

24.09.2021

17:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Kolege se ne mire sa preranim odlaskom voljenog glumca

Emotivni oproštaj Ljubomira Bulajića od Nenada Nenadovića: Nismo stigli sve da ti kažemo
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vest o smrti glumca Nenada Nenadovića, koji je u juče preminuo od posledica korona virusa, iznenadila je domaću javnost i čitav glumački svet koji je ostao bez jednog od najboljih.

Ne prestaju oproštaji od voljenog glumca na društvenim mrežama, a Nenadovićev kolega, glumac Ljubomir Bulajić, inače emotivni partner njegove ćerke, objavio je dirljive reči na svom Instagram profilu kojima je Nenadu uputio poslednji pozdrav. 

Nenad Nenadović ATA Images / Antonio Anhel
Nenad Nenadović

„Nismo otišli na pecanje… Nismo opalili tu partiju sonija… Nismo stigli ni do Tare… Na ljubovijske krivine i Janinu mučninu zbog moje vožnje, daleko je i da mislim. Nismo stigli ni sve da ti kažemo“, napisao je Bulajić i dodao:

„Ali vidiš, ja znam da si ti tu i da ni za šta od svega toga nije kasno. Znamo to svi. Tako da ćemo tek da pričamo, družimo se, putujemo i pecamo. Na kraju se sve svede na to koliko si puta nekome rekao da ga voliš. Ja možda nisam umeo i smeo da to kažem baš tim rečima, ali znam da znaš!“

Sahrana Nenada Nenadovića biće održana u ponedeljak, 27. septembra, u 14.30 u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike