Beba, udaja i novi pogledi na svet: Anđelka Stević Žugić je zahvalna na svemu što joj je ova godina donela

31.12.2023

16:43

1

Nakon burnog perioda, ušla je u onaj mirniji u kom može da uživa

Beba, udaja i novi pogledi na svet: Anđelka Stević Žugić je zahvalna na svemu što joj je ova godina donela
Anđelka Prpić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Anđelka Stević Žugić iza sebe ostavlja veoma burnu godinu, ali više kada je u pitanju njen privatan život nego poslovni. Iako se trudi da taj privatan čuva od javnosti, na kraju sve ispliva na površinu.

No, glumica ističe da je zahvalna na svemu što je prošla ove godine, što se može videti i u njenoj poruci na Instagramu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anđelka Stević Žugić

- Sve dobro neka ostane, sve loše... Hvala na lekcijama. Idemo dalje u velikom stilu - napisala je glumica na svom nalogu na Instagramu.

Podsetimo, nakon bure u javnosti i priče da je započela vezu sa nekada najboljim drugom njenog bivšeg supruga, Anđelka je bila osoba koju su svi komentarisali i želeli da saznaju više.

Beba je stigla

Prvo što je obeležilo ovu godinu za Anđelku jeste rođenje drugog deteta, a prvog sa novim partnerom. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Anđelka Stević Žugić

Oni su u maju ove godine dobili ćerku kojoj su dali ime Čarna, po liku koji je Anđelka tumačila u jednoj seriji. Kako je rekla posle porođaja, dane provode lepo i u skladu sa bebom - pelene, mleko, kupanje, maženje, pevanje, pa sve u krug.

Tajno venčanje

Četiri meseca pošto se porodila, Anđelka i Marko su rešili da se venčaju, o čemu je 24sedam prvi pisao. Oni su napravili intimno venčanje, za najbliće prijatelje i porodicu. 

Ono što je zanimljivo, jeste da su proslavu napravili u jednom lokalu na zemunskoj pijaci, a Anđelka je tada promenila prezime - vratila je svoje devojačko i dodala partnerovo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Anđelka Stević Žugić sa suprugom

- Ovaj svet je i dalje dobro mesto za život! Pitanje je sa kim ga živite i čemu/kome sve dopuštate da vam ga boji. I zlata vredno - moj život, moja pravila! Dragi moj životiću ja te ne bih menjala ni za sekund! Idemo dalje - bila je poruka kojom je Anđelka sebi čestitala rođendan, a nema sumnje da će u istom maniru nastaviti da živi i 2024. godinu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike