"Bilo mi je krvavo teško kad sam se razveo od Sonje": Lukas otvorio dušu o bivšoj, priznao šta mu se dešavalo kada su se rastali

31.12.2023

16:17

0

Mislio je da će njihov brak trajati zauvek

"Bilo mi je krvavo teško kad sam se razveo od Sonje": Lukas otvorio dušu o bivšoj, priznao šta mu se dešavalo kada su se rastali
Aca Lukas Sonja Vuksanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/instagram/sf__fashion__style

Aca Lukas je iza sebe imao tri braka, ali o onom sa njegovom poslednjom suprugom Sonjom Vuksanović i dalje se priča.

Pevač je sada priznalo da mu je bilo "krvavo teško" kada se od nje razveo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sonja Vuksanović

- Imao sam tri sjajna braka u kojima sam dobio decu. U svakom sam bio po 10 godina. Međutim, ništa u životu nije idealno i sve ima svoj rok trajanja. Svako kada se zaljubi misli da je to do kraja života, a onda se ispostavi da to nije tako - rekao je pevač, pa dodao:

- Bilo je krvavo teško kada sam se razveo od Sonje! Ali to je normalna stvar i ljudi moraju da shvate da sve prođe... Bilo je perioda kada sam ispred sebe video samo zid i osećao da ne mogu dalje. Dođem kući i sednem na pod, ne znam šta da radim... Samo gledam u zid. Osećao sam kao da se život završava, a bol traje i traje - ispričao je Lukas između ostalog.

ATAImages/ A. H.
Aca Lukas

Podsetimo, Lukas je i u svojoj biografiji pisao o Sonji, a ona je tada izjavila da je bila šokirana pojedinim detaljima koji su objavljeni.

(Informer)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike