Barbaru Bobak opljačkali na Tenerifima: To je moja greška, naučila sam školu!

30.12.2023

21:15

0

Dotakla se i sukoba sa Jami

Barbaru Bobak opljačkali na Tenerifima: To je moja greška, naučila sam školu!
Barbara Bobak - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Barbara Bobak izjavila je kako se našla u neprijatnoj situaciji na Tenerifima, a ova godina joj je svakako donela mnogo dogodovština.

Pevačica dosta nastupa, pa joj je u cilju da bude u redu sa zdravljem u narednom periodu.

- Trenutno radim na tome da ne kolabiram jer za Novu godinu imam dve svirke, dnevnu i uveče radim u tri sale i to sam saznala skoro. Znači, smenjujemo se po salama, biće veselo. Tako da gledam da ovaj decembar preživim i da ne kolabiram, a onda se bacam na drugi deo albuma koji će se isto u rekordnom roku napraviti kao i ovaj prvi. Ovaj deo albuma je kompletno završen - i pesme, i spotovi za mesec i po dana. Sve to ide brzo samo da je vremena i zdravlja, u pravom trenutku će da dođe - ispričala je Barbara, koja je potom opisala situaciju na Tenerifima.

- Bilo je pehova raznih, desilo se čak i momenta "pikpoketa", ali ovaj... To je moja greška bila, određena suma novca mi je ukradena iz novčanika, to je organizovani jedan kriminal. Mlatarala sam novčanikom pred ljudima pred kojima nisam trebala, ostavila sam ga na vidnom mestu, jer smo se bukvalno svi razbacali okolo i posle... To se sve desilo u dva, tri minuta, mi smo se vratili i mog novca nije bilo, ali sva dokumenta su ostala i sve moje bitnije stvari su ostalex tako da eto, tamo sam naučila jednu školu - naglasila je Bobakova.

ATAImages/Antonio Ahel
Barbara Bobak

 

"Tužno mi je što Jami tako priča"

Pevačica je već neko vreme u sukobu sa koleginicom Jasnom Milenković Jami, čiju pesmu "One stvari" je obradila, pa je govorila i o tom kaveru.

ATAImages/Antonio Ahel
Jami

 

- Taj miks nije na mom kanalu, ličnom, taj miks ne bi mogao da izađe da prava nisu regulisana i prava su regulisana sa vlasnicima pesama. Niko od nas pevača nije vlasnik pesama, osim ako nije učestvovao u stvaranju istih. Što se Jami tiče i toga što je rekla, pa meni je baš nekako tužno malo da tako neko priča. Ako ne želi da se njene pesme pevaju, pesme se neće pevati. Ali, "njene, njene"... To nije njena pesma... Prvenstveno što je i ta pesma obrada, muzika nije origninalna, teksta što se tiče dozvoljeno je da se izvodi. Kada bude neka njena pesma koju bude napisala i komponovala, ja je neću izvoditi, niti bilo ko od nas - oštra je bila Barbara za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike