Sara Jo prvi put o svađi sa Bubom Korelijem: Nakon gostovanja mi je stigla poruka, mislila sam da će da mi preti

28.12.2023

20:11

0

Posle dužeg niza godina su se pomirili

Sara Jo prvi put o svađi sa Bubom Korelijem: Nakon gostovanja mi je stigla poruka, mislila sam da će da mi preti
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Sara Jovanović i reper Buba Koreli sukobili su se pre nekoliko godina, kada je on prozovao koleginicu ističući da nije velika zvezda. 

- Ovako kažu mediji: "Za Novu godinu će nam nastupati tri velike zvezde... Marija Šerifović, Sara Jo i jedna koju neće da otkriju". Marija Šerifović... Svaka čast. A Sara Jo, da li je velika zvezda? Po meni je diskutabilno, ne znam, šta vi mislite? - rekao je Koreli tada, a onda je usledio Sarin odgovor: 

- Mislim da je bolje da ne pričamo o veličinama - ironično je poručila ona aludirajući na njegove eksplicitne slike koje su objavljene u javnosti. 

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Međutim, malo je poznato šta je usledilo nakon ovog skandala. 

- Buba i kompanija su me više puta bockali i pravili neke forice na internetu. Svašta sam videla i čula, što sam ignorisala. Onda je usledio taj njegov stori gde mu je bilo upitno da li zaslužujem da imam nastup u Beogradu sa Jelenom Karleušom i Marijom Šerifović. Ja sam u tom trenutku bila sama kod kuće, jela ćevape koji su bili premali. Ja se u tom trenutku, kad sam videla stori, čujem sa menadžerkom, snimila sam taj klip i poslala njoj, da nam ostane ta fora - započela je priču Sara i dodala:

- Nisam imala hrabrosti, tj. nisam želela da se udubljujem u taj pakao. Onda sam se pitala da li ipak da okačim i objavila sam. Nikad u životu nisam dobila toliko poruka. U jednom trenutku mi je bilo malo i žao. On nije ništa odgovorio... - prepričala je Jovanovićeva.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Ubrzo joj je pristigla neočekivana poruka, a ona je ujedno bila i povod za pomirenje.

- Onda mi se javio nakon mog gostovanja kod Amidžića, kada se opet povela ta tema. Poslao mi je glasovnu poruku. Ja rekoh: "Jao, Bože, ovaj čovek će sad da mi preti". Međutim ne, on je imao neke lepe reči, da ne zalazim u detalje, imam osećaj kao da nije baš u redu da podelim sve. Mislim da je to veče prvi put mene malo duže slušao, tu se desio preokret, zapratio me je na Instagramu i ja sam njega. Ljudi su mislili da je marketing, ali ne, to je sve bilo veoma spontano - ispričala je Sara Jo u podkastu "Poster".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike