Ana i Peđa Jovanović dali drugu šansu braku! Isplivao snimak: Lepo slavlje trajalo je do kasno u noć! (VIDEO)

13.11.2023

11:45

0

Poznati par uspeo je da reši nesuglasice

Ana i Peđa Jovanović dali drugu šansu braku! Isplivao snimak: Lepo slavlje trajalo je do kasno u noć! (VIDEO)
Peđa Jovanović - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Peđa Jovanović, poznat i kao Peđa Blizanac, izgleda je uspeo da reši nesuglasice sa suprugom Anom, pa je tako poznati par svom braku dao još jednu šansu posle izvesnog vremena razdvojenosti. Po pomirenju, sudeći po objavama koje su se pojavile na društvenoj mreži Instagram, udruženim snagama proslavili su njen rođendan.

Žurka je trajala do kasno u noć, a oni su sve vreme pevali zajedno, igrali i osmehe sa lica nisu skidali, prenose dalje mediji, a kako je to izgledalo čeka vas na snimku koji sledi.

Podsetimo, pevač je jednom prilikom otvorio dušu o svom braku, pa ispričao kako je on glavni krivac za to što su stvari krenule po zlu.

„Krenuo sam stranputicom..."

 

 

- Omanuo sam u braku katastrofalno. Krenuo sam nekom stranputicom, a moj život u to vreme niko nije mogao da isprati. To je bilo jako naporno. Non-stop kafana, alkohol... Umesto da odem kući posle svirke, ja ostajem sa drugarima... Izmišljao sam različite gluposti. Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan-danas - kazao je u „Magazinu In" onda on, pa dodao kako zakonitu suprugu još uvek nije prebioleo, niti može to da učini.

- Svoju zakonitu suprugu nikada nisam preboleo, niti ću. Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada smo u fazi pomirenja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja... Ali trudim se. Nekome je potrebno više da shvati gde greši, nekome manje... Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno. Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osvešćenost dovela do napretka i u mojoj karijeri. Mnogo sam grešio u životu, ali i na tome radim - zaključio je Peđa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike