Ove stvari niste znali o Milošu Bikoviću: Sport mu je u krvi, bio je nestašan dečak, a njih dve su mu bile velike ljubavi

27.10.2023

08:30

0

Njegov život nije otvorena knjiga, ali je i te kako zanimljiv

Ove stvari niste znali o Milošu Bikoviću: Sport mu je u krvi, bio je nestašan dečak, a njih dve su mu bile velike ljubavi
Miloš Biković - Copyright Marija Mladjen/ATAImages

Miloš Biković je jedan od najpopularnijih srpskih glumaca mlađe generacije, a iako se dosta o njegovom životu zna, ima i onih zanimljivosti koje možda šira javnosti nije znala.

Tako, na primer, možda niste znali da je imao jedinicu iz vladanja ili da ga je otac podržavao da se bavi glumom, ali nažalost nije dočekao njegov uspeh.

Bio je vukovac i prvak u recitovanju

Miloševi omiljeni predmeti u školi su bili srpski i likovno. Iako je bio vukovac, u jednom trenutku je čak imao i jedinicu iz vladanja, jer je umeo da beži sa časova i ponaša se neprimereno. Ipak, uspevao je da sve ocene na kraju propravi, a jako je voleo i da recituje, pa je bio prvak u tome. To mu je i otvorilo put ka glumi.

24sedam/Katarina Mihajlović
Miloš Biković

- Išao sam na opštinsko takmičenje iz recitovanja i nisam postigao uspeh, ali me je članica žirija Olivera Viktorović zapamtila. Kada su počeli rad na seriji "Stižu dolari", na prvom snimajućem danu su rekli "Fali nam klinac, još uvek nismo našli sina Draganu Jovanoviću i Branki Pujić". Olivera je tada rekla "Znam ja jednog, bio je nedavno na takmičenju u recitovanju, on bi mogao da igra Nebojšu" - pričao je svojevremeno Biković.

Sport u krvi, ali nikad fudbal

Iako mnogi dečaci u školi najviše vole da igraju fudbal, Miloš se za to nikada nije odlučio, već je birao alternativu. On je trenirao čak četiri sporta - košarku, plivanje, aikido i tekvondo, a danas se rekreativno bavi boksom.

Miloš Biković ATA/M.M.
Miloš Biković

Tata ga je podržavao

Miloš je jednom prilikom otkrio da su se njegovi roditelji razveli kada je imao samo šest meseci. Međutim, bili su tu za njega, a otac ga je i te kako podržavao da upiše glumu. Nažalost, preminuo je pre nego što je dočekao da vidi kakav će uspeh njegov sin napraviti.

Nije uvek bio tradicionalista

Miloš spada u red javnih ličnosti koje rad pričaju o veri u Boga i tradicionalnim vrednostima. Međutim, u njegovoj porodici nije oduvek bilo tako.

- Nisam baš oduvek vaspitavan u tom duhu. Duh ateizma je zahvatio i moju porodicu. Svi su u porodici bili ateisti kada sam se ja rodio. Verovatno im je trebala kazna Božija kao sto je moje rođenje pa da se vrate veri. Šalu na stranu, postepeno smo svi, u potrazi za korenima, počeli da se vraćamo tradiciji - izjavio je on.

Promo/Una Divić
Miloš Biković

Dve velike ljubavi su mu bile koleginice

Iako je danas sreću pronašao i skrasio se kraj advokatice Ivane Malić, sa kojom čeka prvo dete, Miloš je ranije često bio u vezi sa koleginicama. Neke od njih su čak i iznosile skandalozne detalje o njemu. No, on je jednom prilikom priznao da su njegove dve velike ljubavi bile Anja Alač i Brankica Sebastijanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike