Jelena Radanović sebe i Slobu uporedila s Milenom Dravić i Gagom Nikolićem: Evo zašto! (FOTO)

24.12.2023

22:25

0

To joj je velika želja

Jelena Radanović sebe i Slobu uporedila s Milenom Dravić i Gagom Nikolićem: Evo zašto! (FOTO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Radanović je protekle godine u februaru pevaču Slobi Radanoviću izgovorila sudbonosno „da" pred Bogom, pa nešto zatim i pred narodom. U februaru ove, 2023, par se ostvario u ulozi roditelja - dobili su sina Damjana, kog podižu zajedno s njenim naslednicima iz prvog braka. 

Ona ne krije koliko voli Slobodana, kao ni koliko je on divan s njena prva dva mezimca. Uporedivši sada njihovu s ljubavnom pričom Milene Dravić i Gage Nikolića, veruje da će zauvek ostati zajedno i to je, čini se prema objavi u okviru Instagram „storija", izuzetno raduje. 

„Dobar znak!"

Jelena i Sloba Radanović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Milena Dravić i Dragan Nikolić venčali su se u pauzi snimanja filma, ostali su zajedno ceo život... Sloba i ja oba puta pred njegov nastup... To je dobar znak, rekla bih - napisala je ona na pomenutoj društvenoj mreži, pa zasigurno izmamila i razne reakcije svojih fanova ovim potezom. 

Podsetimo, Milena i Dragan važili su za jedan od omiljenih poznatih parova. I posle njihove smrti, mnogi su oni koji se njihovoj priči svakako dive. 

Kako je glumica jednom i sama istakla, njihova ljubav je bila i ostala mnogo više od onoga što je napisano o njima i uvek je bila ponosna na ono što su imali.

Jelena Radanović, Instagram screenshot / jeja.radanovic
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike