Naša pevačica ima 55 i nikada se nije operisala, a tvrdi da je najatraktivnija na estradi: "Volela bih da mi koleginice stanu na crtu"

23.12.2023

09:32

0

Svesna je sebe

Naša pevačica ima 55 i nikada se nije operisala, a tvrdi da je najatraktivnija na estradi: "Volela bih da mi koleginice stanu na crtu"
Copyright ATAImages/ A.A.

Bivša pevačica grupe "Đogani", Slađa Delibašić, ove godine je napunila 55 godina, a još uvek nije otišla "pod nož". Uprkos tome, ona smatra da je najatraktivnija među svojim koleginicama.

- Imam 55 godina i najbolja sam riba na estradi! Baš mi prija ta laskava titula, koju, eto, svake godine dobijam. Nisam ništa radila na sebi, zamislite kakva bih tek bila da se "picnem" jer stvarno nemam ništa protiv estetskih korekcija. Volela bih da mi koleginice stanu na crtu, da se skinemo i uporedimo, mada bi najbolje bilo da postoji žiri koji bi ocenio naš izgled. Ne znam koja bi pevačica mogla u tom smislu da mi parira! Imam ogledalo, svesna sam sebe i svojih kvaliteta, mada smatram da je najbitnija lepota iznutra. Važno je da budeš pošten, da nisi izdajica i kukavica i da ne varaš, a ja sam baš takva - rekla je Slađa.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Njena naslednica Silvia iz braka sa Đoletom Đoganijem, tvrdi da joj je želja da bude atraktivna kao svoja majka. 

- Lepa sam na mamu i to mi svi govore, pogotovo otkad sam prešla tridesetu. Aktivno treniram, zdravo se hranim i želim da budem savršena kao mama. Veoma smo vezane, treniramo i nastupamo zajedno, ona je moj najveći oslonac, uvek je tu za mene i na tome sam joj beskrajno zahvalna. Volela bih da budem dobra majka svojoj ćerkici kao što je ona meni - rekla je Silvia ranije, prenosi Blic

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike