"Voleo bih da imamo petoro dece!" Ovi poznati parovi su dobili novog člana porodice

13.11.2023

08:31

0

Rode ne zaobilaze javne ličnosti

"Voleo bih da imamo petoro dece!" Ovi poznati parovi su dobili novog člana porodice
Nadica Ademov, Luna i Marko, Katarina i Ljuba - Copyright 24sedam

U poslednjih mesec i po dana, brojni poznati parovi su dobili novog člana porodice, a ponosni roditelji nisu krili sreću ni od medija.

Mnogima su krenule suze radosnice i pre nego što su izašli iz porodilišta zajedno sa prinovom, u pratnji fotoreportera.

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

Poslednji u nizu je pevač koji je u braku sa bivšom voditeljkom od 2019. godine, a sada su dobili prvo dete, sina Alekseja. Ljuba je prisustvovao porođaju, a kada je došao za suprugu u porodilište, nije krio koliko je bio emotivan ovih dana.

24sedam/Vladan Mišić
Ljuba Perućica

- Ovo je posebna emocija koju ranije nisam doživeo. Jao ljudi plakao sam, isplakao sam se za ova tri dana kao nikada do sada. Inače umem da budem slab kad su emocije u pitanju, zaplačem zbog značajnih događaja - izjavio je Ljuba, dok je lepa Katarina otkrila ko je detetu dao ime Aleksej.

24sedam/Vladan Mišić
Katarina Kolozeus, Ljuba Perućica

 

- Prelep osećaj, sve je dobro prošlo, hvala Bogu. Ljuba je odabrao ime Aleksej. Mislili smo da ćemo dobiti devojcicu pre nego smo saznali da je u pitanju dečak. U trudnoći nisam bila razmažena, pa neću ni sada - istakla je Katarina.

Nadica Ademov i imućni partner

Folk pevačica je nedavno rodila prvo dete, ćerkicu kojoj su ona i njen partner dali ime Melina. 

24sedam/Nemanja Vujčić
Nadica Ademov i partner sa bebom

 

- Plačem otkako se rodila. Evo i sad bih mogla, ovakvu sreću želim svakome. Plašim se i dalje da je uzmem, ali navići ću se, to me čeka celog života. Sve što je bilo pre nje je potpuno nevažno -istakla je Nadica, koja je u vezi sa izvesnim biznismenom iz Nemačke.

Luna Đogani i Marko Miljković

Nakon prvog deteta, ćerke Mije, jutjuberi i bivši rijaliti učesnici su napravili ne tako veliku pauzu, pa su dobili još jedno žensko dete. Luna se porodila i na svet donela devojčicu po imenu Lana. Kada su izašli iz porodilišta, ponosni roditelji su pozirali novinarima, a kasnije je Luna rekla kako curica više liči na nju.

 

- Imam isti, identičan osećaj i prema Lani. I ja sam bila u fazonu kako ću nekoga toliko da volim pored moje Mije, ali ne, to je ta najveća bezuslovna ljubav. Marko je već na ultrazvuku rekao da je ona Đogani strana. On je i nakon porođaja rekao: "Ovo je Luna" - rekla je Đoganijeva, koja smatra da će se starija ćerka menjati, iako više liči na oca, koji je bio dosta emotivan prvih dana od rođenja deteta.

 

- Najviše sam plakao kad sam se čuo sa Lunom. Voleo bih da imamo petoro dece! - rekao je Miljković, dok je njegova supruga rekla da bi ipak napravila neku pauzu kada je u pitanju nova trudnoća.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike