Olja Karleuša nahvalila mlađu koleginicu: Kad zameša, meni se zavrti u glavi, a kamoli muškarcima!

20.12.2023

19:20

0

Smatra da je ona „najbolji paket"

Olja Karleuša nahvalila mlađu koleginicu: Kad zameša, meni se zavrti u glavi, a kamoli muškarcima!
Olja Karleuša - Copyright Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand

Olja Karleuša, govoreći u jednoj emisiji o koleginicama sa scene, te tome koja je, po njenom mišljenju, trenutno najbolji paket, nahvalila je Teu Tairović jer smatra da ona danas - ima sve.

„Ona, pa milion praznih mesta!"

- Trenutno od pevača za scenu mi je najbolji paket Tea Tairović, pa milion mesta prazno. Ona je meni baš pravi paket. Njeni nastupi izgledaju vrlo vatreno, a ja to lično volim. Volim da vidim tu interakciju publike kada ona peva. Ona kada zameša i zaigra, meni se zavrti u glavi, a kamoli muškarcima ili ženama koji su na nastupu, tako da meni to izgleda savršeno – iskrena je bila ona u „Grand Magazinu", pa se osvrnula na svoj brak i to kako ona i njen suprug uspevaju da održe jaku zajednicu.

 

 

Tada, rekla je kako su ljubav i kompromis „pravi recept za to".

- Sada u febraru će biti dvadeset godina kako smo mi zajedno. Zajednički život je život koji, po mom ličnom mišljenju koje nikada neću promeniti, onaj u kome mora da bude puno ljubavi. Jer samo uz puno ljubavi imaš mogućnost da pojedeš tu tonu meda i tonu soli koji ti život donosi – objasnila je, pa zaključila rečima:

Olja Karleuša sa suprugom Predragom, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Prošli smo razne teške situacije kada smo bili jedno uz drugo. U tim trenucima smo bili jedno. Kao i prijatelj, kada ti najviše treba u tim teškim momentima, kada je uz tebe, vaše prijateljstvo postaje jače. Tako i bračni odnos, kada ostanete zajedno u tim teškim momentima, onda taj odnos postaje jači, kvalitetniji, bolji. Tako da kompromis i ljubav, to mislim da je jedini recept za svaki normalan brak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike