"Treba mi vremena": Prvo obraćanje Marije Šerifović putem društvenih mreža nakon što je postala majka, evo šta će sa nastupima (FOTO)

19.12.2023

09:03

0

Pevačica oduševljena podrškom

"Treba mi vremena": Prvo obraćanje Marije Šerifović putem društvenih mreža nakon što je postala majka, evo šta će sa nastupima (FOTO)
Marija Šerifović drži sina u naručju - Copyright Printscreen/Instagram/serifovic

Marija Šerifović je nedavno saopštila da je početkom decembra postala majka sina Maria koga je dobila pomoću surogat majke. Očekivano, ovo je naišlo na veliko interesovanje u javnosti, a Marija je za tih par dana dobila na stotine poruka podrške, te je sada odlučila da se prvi put fanovima obrati putem društvenih mreža.

- Dobro jutro dobri ljudi! Pošto je ovo moje prvo obraćanje vama putem storija želim da vam se svima zahvalim na prelepim porukama, sve mi je zatrpano, prepuno ljubavi i verujte mi da to možemo da osetimo. Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da to sve procesuiram, a onda sam sigurna da će se pojaviti prilika kada ću moći o svemu ovome daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak samo želim da vam se svima beskarajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete - rekla je Marija dok se u pozadini čula beba. 

Instagram printscreen/serifovic
 

Marija je potom dodala da njena turneja počinje osmog marta u Zagrebu, kao i da je želela da je otkaže, ali je na kraju odustala. 

- Odlučila sam da ovu ljubav podelim sa vama i da vam se na taj način zahvalim. Jer u godini koja je najznačajnija za moj život rekla bih da to treba da podelim sa onima koji čuvaju moja leđa kada je najpotrebnije - rekla je Marija i onda je počela da nabraja sve gradove u kojima će održati koncerte u sklopu turneje. 

- A sada idem da mućkam mleko! A kada sve to prođe ja idem na zasluženu pauzu od pevanja, je li to Vera u redu? - pitala je majku. 

Podsetimo, pevačica je nedavno priznala i da je više puta pokušavala da iznese trudnoću, ali da joj to nije polazilo za rukom, pa je tako odluka pala na surogat majčinstvo. 

- Velika želja da imam dete me je vodila kroz taj vrlo kompleksan i zahtevan proces. Iako sam u više navrata pokušavala sama da iznesem trudnoću, zbog poteškoća kroz koje sam prolazila, nisam to uspela. Tako da se surogat pokazao kao, zapravo, jedina opcija za mene - rekla je Marija za Blic. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike