Kako danas izgledaju glumci iz serije "Korak napred"? Otkriveni novi detalji nastavka, njih troje ćemo ponovo gledati!

26.07.2022

18:31

0

Serija se uskoro vraća na male ekrane, a predstavljena je i nova glumačka postavka

Kako danas izgledaju glumci iz serije "Korak napred"? Otkriveni novi detalji nastavka, njih troje ćemo ponovo gledati!
korak napred - Copyright Printcreen/Imdb

Serija "Korak napred" bila je veoma popularna u Srbiji, a televizijska publika uživala je da prati dogodovštine Lole, Robera, Pedra, Silvije i ostatka ekipe dok se bore da ostvare što bolji uspeh u plesnoj školi, ali i sa svojim ljubavnim životima.

Na veliku radost fanova, snima se nastavak ove kultne serije pod nazivom "UPA Next", koji bi trebalo da počne da se emituje sledeće godine. Zato je pravo vreme da se vidimo kako danas izgledaju oni koje smo obožavali pre skoro dve decenije i da vam predstavimo koga ćemo od stare ekipe gledati u novoj seriji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Un paso adelante (@upa_next)

LOLA (Beatriz Luengo)

Nakon završetka serije "Korak napred", Beatriz je nastavila muzičku karijeru, te čak zaradila dve nominacije za latinoamerički Gremi. Kada je njen privatan život u pitanju, ona je od 2003. godine u vezi sa Jutelom Romerom, koji je u popularnoj seriji tumačio lik Pavela. Pre šest godina dobili su sina. 

I da, Lola se vraća u nastavku serije, zapravo je ona bila ta koja je i obradovala milione fanova da se na tome radi. 

Kako se navodi, ona će ovog puta glumiti profesorku plesa. Lola je u nastavku razvedena i ima dve ćerke od 5 i 7 godina koje žive sa ocem u Barseloni. Napustila je školu nakon svađe sa Silvijom i nastavila da briljira kao koreograf raznih umetnika. Sada se vraća kako bi dokazala da je i dalje zvezda, a njeno prijateljstvo sa Silvijom biće stavljeno na test.

PEDRO (Pablo Pujol)

Pablo je posle uspeha u seriji nastavio da niže razne role kao glumac i plesač, a bio je i učesnik šou programa "Tvoje lice zvuči poznato". Godine 2012 je postao vegan i veliki je pobornik prava životinja. 

Kako se može videti po njegovom nalogu na Instagramu, i dalje izgleda sjajno, a nedavno se i oženio. No, on se neće vratiti u nastavku popularne serije, barem ne kao redovan član glumačke ekipe, ali se fanovi nadaju da će gostovati u nekoj od epizoda. 

Nedavno je čestitao novoj postavci glumaca, kao i svojim kolegama sa kojima je igrao, te im poželeo sreću i uspeh sa novom serijom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pablo Puyol (@pablopuyol)

ROBER (Migel Anhel Munjoz)

Glavni zavodnik u "Koraku napred" se nakon serije pojavio u nekoliko filmova, a 2006. godine je objavio i solo album. Pre nekoliko godina je osvojio prvo mesto u takmičarskoj kuvarskoj emisiji “Master Chef”, a zanimljivo je i da je strastveni ljubitelj joge.

Robera ćemo gledati u nastavku serije! Kako poseduje prava na "UPA" grupu, on se vraća iz Amerike u Madrid i ima ideju da ponovo oživi brend, te napravi mjuzikl baziran na legendarnoj grupi. 

No, kako bi to uradio, mora da ubedi Lolu i Silviju. I dalje je atraktivan i harizmatičan, što ga čini da se oseća kao da je iznad svih, ali on krije tajne koje su mnogo ambicioznije od onoga što ljudima predstavlja.

INGRID (Silvija Marti)

Mnogima draga Ingrid, kovrdžava buntovnica, ima okruglo 40 godina, a i dalje povremeno snima. Ono što je mnogima interesantno jeste da se ni posle toliko godina od završetka serije nije promenila.

Sa njom je isti slučaj kao sa Pablom Pujolom - možda ćemo je gledati u nekoj epizodi nove serije kao gosta.

SILVIJA (Monika Kruz)

Mlađa sestra Penelope Kruz se posle serije posvetila više filmu i ostvarila uloge u nekoliko evropskih projekata. Rodila je ćerku 2013. godine uz pomoć veštačke oplodnje jer nije imala partnera, a nije želela da rizikuje i ne stigne da se ostvari kao majka.

I da, Silvija se vraća! Ona je postala direktorka čuvene škole kada se Karmen Arans (Lola Herera, koju ćemo sigurno videti kao gosta u novim epizodama) penzionisala. No, posao joj baš i ne ide najbolje. Udaljila se od ostalih kolega, sa kojima se tokom godina svađala iz raznih razloga. Ona će odbijati Roberovu ideju o mjuziklu, ali će shvatiti da to može da pomogne njenoj školi i dovede nove studente.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mónica Cruz (@monicacruz)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike