Poznati izašli da glasaju: Neki stižu i pravo sa aerodroma na biračka mesta!

17.12.2023

16:18

0

Pevači, glumci, voditelji - svi su pohitali da iskoriste svoje pravo glasa

Poznati izašli da glasaju: Neki stižu i pravo sa aerodroma na biračka mesta!
Poznati izašli na glasanje - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Katarina Mihajlović ATAImages/A.A.

U Srbiji se danas održavaju vanredni parlamentarni izbori, a svoje pravo glasa iskoristile su i brojne poznate ličnosti. 

Suzana Mančić se u svojoj izbornoj jedinici pojavila u vrlo elegantnom izdanju, sa šubarom na glavi, a posebnu pažnju privukla je marama koju je ponela oko vrata. 

- Glasala, zna se - poručila je Suzana sa osmehom na licu. 

I Gordana Goca Šaulić je danas u OŠ "Vojvoda Radomir Putnik" izašla da glasa, što uvek i čini. Za nju je ovaj deo godine posebno težak otkako je izgubila supruga, legendarnog Šabana Šaulića. Ipak, kako je priznala, ove godine će biti sa svojom ćerkom za doček Nove godine. 

- Imam neke privatne obaveze, da se pojavim na rođendanu kod prijatelja, posle kod kuće. Praznici su za mene teški otkad Šabana nema. To je normalno. I praznici, slava, svi dani koje smo provodili zajedno, putovali... Ovih par godina su takve kakve jesu. Ove godine Ilda peva u jednom hotelu, pa ću izaći na Novu godinu - rekla je Goca, pa nastavila:

- Ilda je danas otišla u studio i kreće da radi na Šabanovim pesmama, aranžmanima. Ono što je Šaban otpevao nikad niko neće, ali ovo je njen glas, drugi aranžman. Bilo je suza u studiju - ispričala je ona za Republiku.

Sloba Radanović je juče nastupao u Švajcarskoj, ali se oglasio na svom nalogu na Instagramu sa ciriškog aerodroma, te otkrio da će sigurno stići na glasanje. 

Goga Sekulić je objavila fotografije u okviru storija u kojima je pokazala da je ispunila svoju dužnost, dok je pevačica i influenserka Ruža Rupić pozvala sve da izađu na glasanje. 

Saša Matić je direktno sa aerodroma, posle nastupa, sa svojom suprugom otišao na glasanje, a Baja Mali Knindža je sa osmehom na licu ubacio glasački listić u kutiju. 

Glumac Miki Manojlović je na Dedinju obavio svoju građansku dužnost, a privukao je veliku pažnju svojom pojavom, kao i Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš. 

Jovana Jeremić je u bundi, sa crnim šeširom na glavi i zlatnom torbicom izazvala da se svi okrenu za njom na glasačkom mestu, a osmeh sa lica nije skrivala. 

Glumica Iva Štrljić se u dugom, crnom kaputu pojavila u svojoj izbornoj jedinici, gde je obavila ono što je i veliki broj građana danas uradio, a isto je učinio i voditelj Filip Čukanović.

Podsetimo, Jelena Karleuša je danas oko podne privukla svu pažnju u crnom stajlingu od glave do pete kada se pojavila ispred jedne škole na Dedinju, gde je glasala. 

ATAImages/ A.A.
 

 

Ona je bila u potpunom šik izdanju sa velikim šeširom, u haljini koja je na sebi imala veliku ružu, a poseban detalj je bila i skupocena tašna. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike