Oglasila se Lepa Brena o skandalu u Hrvatskoj: Niko mi nije rekao da je o tome zabranjeno pričati

11.12.2023

15:01

3

Nije imala lošu nameru

Oglasila se Lepa Brena o skandalu u Hrvatskoj: Niko mi nije rekao da je o tome zabranjeno pričati
Lepa Brena - Copyright ATA Images/A.A.

U toku dana HRT je izdao saopštenje o gostovanju Lepe Brene u njihovoj emisiji "Kod nas doma" nakon što su se pojednici žalili na njeno reklamiranje svoje kompanije u pomenutoj emisiji. 

Pevačica se sada oglasila povodom ovog događaja i istakla da joj nije bilo napomenuto da ne sme da govori o svojim proizvodima. 

- Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi niko nije rekao da je zabranjeno pričati o mojim proizvodima. Nisam imala nameru da povredim prava za reklamu, namerno. Niko mi to izričito nije ni zabranio. Mogli su da me prekinu u svakom trenutku i ne bih se uvredila. Imali smo sto drugih tema za razgovor - kaže Brena za Informer. 

Printscreen/HRT
 

Podsetimo, HRT je u saopštenju istakao da je postojao scenario za emisiju u kojoj je Brena gostovala, kao i da nova kolekcija nije bila uvršćena u njega. 

- U emisiji „Kod nas doma" koja se emitovala 4. decembra 2023. godine jedna od gošći bila je pevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenario gostovanja sastojao se od sledećih tema: pretpraznično vreme, kako ga ona provodi sa svojom porodicom, o njenim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njenoj pevačkoj karijeri, uspomenama na Zagreb, fenomenu pet rasprodatih Arena Aleksandre Prijović i najavu njenog koncerta u Areni Zagreb sledeće godine. No, uprkos tome gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i izreklamirala svoj novi preduzetnički projekat. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslepodnevne zabavne emisije nije imao nameru da se bavi reklamiranjem navedenih proizvoda - istakli su sa HTV-a, prenosi "Slobodna Dalmacija". 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike