Roditelji Aleksandre Mladenović o njenom detinjstvu, pa skandalu koji ih je zadesio: Što veća afera, to veća popularnost!

18.11.2023

16:16

0

Oni su se osvrnuli i na lepe i na teške trenutke

Roditelji Aleksandre Mladenović o njenom detinjstvu, pa skandalu koji ih je zadesio: Što veća afera, to veća popularnost!
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović je poslednjih nedelja bila u žiži javnosti zbog problema koje je imala sa bivšim dečkom.

Međutim, situacija se tu, čini se, smirila, a sada su njeni roditelji progovorili o njenom detinjstvu. Pevačica je, naime, najbezbrižniji period života provela u Samarinovcu igrajući se upravo u dvorištu porodične kuće sa svojim drugaricama. Njena mama ističe da je išla i sa drugaricama u šetnje do obližnje reke.

- Tu se najviše igrala i tu sa drugaricama šetala pored reke. Tu nam je blizu reka i onda su šetale pored reke. Baš je bila nestašna kao i sada što je vrckava - rekla je ona.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Mladenović

Aleksandra je u Samarinovcu išla u školu u kojoj je imala mnogo drugarica, bila je i odličan đak, ali kada je krenula u srednju školu već je muzika počela da joj ulazi pod kožu pa je poslednji razred vanredno završila.

- Imala je puno drugarica sa kojima se družila. To je bilo šetnje pored reke, branje trešnji, svašta nešto. Ona je bila ovde odlična, do četvrtog razreda, a onda je posle bila vrlo dobra i u srednjoj školi je bila vrlo dobra. Mada, je u srednjoj, zadnju godinu izostala, pošto je krenula da radi "Zvezde Granda" i onda je to vanredno završila - kaže Aleksandrina mama.

Ljubav prema muzici se rodila upravo dok je vreme provodila u svom rodnom selu.

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Mladenović

- Zabavljala nas, pevala i komšija kaže ma što je ne vodite, kaže, da se oproba dete da vidi u "Zvezdicama", tad je bilo "Zvezdice Granda". I, šta ja znam, da li hoćemo ili nećemo pa je onda na kraju ispalo da smo je odveli - kaže Vesna, mama ove mlade uspešne pevačice.

Tata se seća i koju je pesmu najviše volela da peva ali i ko je Aleksandri bio idol dok je bila mala.

- Kako da se ne sećam, pevala je od Cece “Lepotan” - kaže tata u emisiji "Metar moga sela" dok se mama nadovezala:

- Ona je volela Cecu, ona je bila njen idol od malih nogu, znači ona je Cecu obožavala. Imala je deset godina i u Nišu je ona prvi put upoznala Cecu. I toliko se radovala, slikala se sa njom, sliku nosila sa sobom u školu da se pohvali.

Skandal ih je poremetio

Kao što je poznato očevi su veoma slabi na ćerke pa je tako i Aleksandrin tata teško podneo i više nego neprijatnu situaciju u kojoj se njegova ćerka našla.

- Pa kako, brate mili. Samo ja znam to koliko mi je teško palo. Znači, moje srce zna kako, ali ja ne mogu sad to da opišem. Ja znam šta sam osećao. Moja majka kaže: "Zovi je", a ja ne mogu da je zovem, nezgodno mi je, ne mogu da je zovem - kaže tata Goran, koji je i dalje u neverici šta se dogodilo njegovoj ćerki.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Mladenović

- Ona veruje svima. Ista kao ja. Znači, na majku nema veze. Ista ja, veruje svima. Ja verujem svima. I kad ono... ti već vidiš da je to greška. Šta sad ja kao roditelj da kažem, šta da kažem, da se derem, da kažem šta ti je trebalo, šta? Ipak to je, mislim da nije kriva, ne mogu. Ja znam nju preko mene, ja isto to. Isti smo maltene i emotivni i verujemo svima - kaže tata Goran i nastavlja:

- Znaš šta sam rekao njoj, moja majka stalno: "Zovi je malo, uteši je", i šta da radim, ja prelazim preko neke stvari koje ne volim da kažem, rekao sam: "Mala, 'de si mala?", zovu je, svi su joj dali podršku, a ja ne znama tačne detalje šta je sve bilo jer je žena bila gore kod nje nedelju dana, ja radim, nisam mogao. I rekao sam, možda je glupo, možda i pametno, ne znam, nisam rekao šta osećam, rekao sam, mimo mene, samo da bi njoj bilo možda lakše: "Daj bre šta se tu traumiraš, ajde bre čoveče, pa što veća afera to veća popularnost. Cepaj dalje i to je to". Tako sam rekao, majke mi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike