Zbog Ivanovićeve ga prozvali srpskim zetom, ali mu je titula izmakla: S drugom Anom čeka treće dete, a evo u kakvim je odnosima s bivšom!

14.12.2023

08:30

0

Šuškalo se kako ga je naša proslavljena teniserka ostavila posle turnira u Brizbejnu

Zbog Ivanovićeve ga prozvali srpskim zetom, ali mu je titula izmakla: S drugom Anom čeka treće dete, a evo u kakvim je odnosima s bivšom!
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger - Copyright Profimedia

Pre nego što je s nekadašnjom fudbalskom zvezdom Bastijanom Švajnštajgerom svila porodično gnezdo, o Ani Ivanović naveliko se brujalo i zbog veze s teniserom Fernandom Verdaskom. Pre oko 15 godina, važili su za „par u fokusu" - bili su mladi, lepi, uspešni, a zaljubljeni do ušiju jedno u drugo.

Ubrzo, Verdaska je domaća javnost „označila srpskim zetom", jer se mnogima činilo kako njihovu vezu nema šta može da prekine. Međutim, kao grom iz vedra nema, sledeća informacija vezana za njih bila je da su raskinuli. Iako o tome nikada nisu želeli i javno da govore, šuškalo se kako je Ana njega ostavila posle turnira koji je odigrala u Brizbejnu, prenosili su u to vreme mediji.

Posle Ane, opet Ana

Fernando Verdasko, Profimedia
 

Tek nekoliko godina kasnije, pročulo se kako ju je „Fernando konačno preboleo i stupio u novu romansu". Raskid mu je, navodilo se, veoma teško pao i s brojnim je i poznatim damama bio „vidao rane, dok u njegov život nije ušetala još jedna Ana". U pitanju je bila Bojerova, naslednica televizijske voditeljke Izabel Prejsler i bivšeg španskog ministra finansija Migela Bojera, a polusestra (po majci) pevača Enrikea Iglesijasa na čijem su se koncertu upoznali.

Diplomirana je pravnica, a ima i diplomu s fakulteta za administraciju i menadžment.

Ana Bojer i Fernando Verdasko, Profimedia
 

Godine 2013. počeli su da se zabavljaju, a kako je juče istaknuto, preko tamošnjeg „Hello-a" s javnošću samo što su podelili da čekaju trećeg sina. Prve dva, podsetimo, nose imena Migel i Mateo.

Mama je bila fan...

Verdasku je, inače, ime Fernando dala majka po istoimenoj pesmi sastava ABBA, koji je obožavala.

Podsetimo, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger ove godine postali su treći put roditelji. Posle sinova Leona i Luke, dobili su još jednog naslednika.

Sa druge strane, pošto je bio postao zaštitno lice jednog brenda, te snimao „Keep in touch - this is the spirit", za „Story" je upitan da li je sa Anom Ivanović ostao u prijateljskim odnosima, Fernando Verdasko odgovorio potvrdno.

- Može se tako reći. Nastojim da posle svake moje veze bude tako - izjavio je teniser.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike