"Pere piliće i sređuje sudove!" Evo šta kažu na pijaci za Mirka Šijana i njegov biznis

12.12.2023

12:24

0

Ljudi češće zovu njegovog tasta

"Pere piliće i sređuje sudove!" Evo šta kažu na pijaci za Mirka Šijana i njegov biznis
Mirko Šijan - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mirko Šijan je posle ženidbe sa Bojanom Šijan uplovio i u njihov biznis sa pilićima, u čemu je uspešan.

Radnici i potrošači na pijaci su komentarisali šta sve sin Goce Božinovske radi kada dođe na tezgu.

- Dolazi Mirko, kako ne. Ne dolazi svaki dan, više traže Bogdana ( prim. aut. tasta) za posao, njega znaju ljudi. Ali pomogne i Mirko nekad, dođe da donese piliće, da vidi da li treba nešto, kod njih je tezga uvek puna. Zna i na česmi da opere piliće i sredi sudove u kojima je bila roba. Imaju posla po ceo dan, i ja kod njih pazarim meso - kaže jedna prodavačica i nastavlja:

 - Toliko posla ima da traže sad još jednu prodavačicu. Svaka im čast stvarno, a on dečko, vidi se da je vaspitan onako narodski. Ne može ni po čemu da se vidi ni da je bogat, ni ko je ni šta je. Izgleda kao svi mi, obučen kao svi mi majica pantalone. Dobar je taj mali, nasmejan, vredan. I da pomogne i da radi, svaka čast.

Printscreen/Instagram/miresijan
Mirko Šijan

 

- On zna čak i da pomogne drugima, kao svi mi tako stane popriča, ja prodajem voće na ulazu, pa ih viđam stalno kad dolaze da donesu piliće. Svi se mi ovde znamo, pa se družimo ceo dan, ali oni dođu ujutru samo za robu i odu, mada ne radi on to često, ja sam ovde svaki dan, a oni ne, imaju para pa ne moraju oni, imaju ko će. Pa ne pričamo ništa posebno, kao i sa svakim čovekom, ja mu se javim, a on me pita kako je, pitam je l ima posla i tako, dečko ko dečko - ispričala je druga koleginica Rodića i Šijana za Blic.

24sedam/Nemanja Vujčić
Bojana i Mirko Šijan

 

Sa druge strane, neki prodavci su rekli da ne viđaju Mirka, koji je jednom prilikom govorio o poslu.

- Uvek sam za pošten posao. To je moja porodica i naravno da ću uvek pomagati, ali zvanično nisam zaposlen u firmi moje supruge i njenih roditelja. Nisam se razumeo u piletinu. Tek kad sam krenuo da se zabavljam s Bojanom počeo sam da je jedem i, sad mogu tačno da „provalim" kada je domaća, prava piletina, a kada je kupovna u pitanju. Onima koji javljaju takve priče mogu da poručim da ne brinu jer, hvala Bogu, imamo svega. Moj tast i tašta su toliko vredni i radni da je to neverovatno. Ja takve ljude, verujte mi, nisam upoznao u svom životu. Ništa im nije teško, a naravno, šta god treba, tu sam - izjavio je Šijan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike