Rastali se Kardi Bi i Ofset: Plašila sam se da ovo priznam svetu!

12.12.2023

07:45

0

Već neko vreme je sama, objašnjava ona

Rastali se Kardi Bi i Ofset: Plašila sam se da ovo priznam svetu!
Kardi Bi i Ofset - Copyright Profimedia

Kardi Bi potvrdila je da je „singl", u jeku šuškanja o tome kako su se ona i Ofset rastali. Nakon što se u jednom „lajvu" na Instagramu zapitala da li je to njena publika uz pomoć drugih objava s društvenih mreža raščivijala šta se u stvari dešava ili preko nekoga koga ona prati onlajn, rešila je da ovim rečima zaustavi glasine.

- Sama sam već neko vreme. Ali, plašila sam se. Odnosno nisam znala kako to da saopštim svetu. I evo znaka (da treba to da obavim). Prošli put kad sam se uključila „lajv" htela sam da vam kažem, samo pošto nisam znala kako, predomislila sam se. Evo, sada... Već neko vreme je tako - pričala je u uključenju koje je preneo „Pop Crave".

Potom, istakla je kako se raduje novitetima u životu.

- Želim da sveža uđem u 2024. godinu, otvorena za nove stvari. Ne znam... Radoznala sam. Priželjkujem novi početak. I baš se radujem - kazala je ona.

Kardi Bi, Profimedia
 

Sve ovo odvilo se pošto su pojedini fanovi primetili da se nekadašnji par više ne prati na Instagramu.

Podsetimo, Kardi Bi i Ofset tajno su se venčali 2017. godine. Jednom su se već rastali, 2018, pošto im se rodila ćerka Kalčer. Godinu dana otad su „počeli da rade na svom odnosu sa namerom da ga poprave", prema njenim ondašnjim rečima, međutim 2020. bili su podneli i zahtev za razvod, zbog silnih uspona i padova kroz koje su prolazili. Pored nalsednice, dobili su i sina Vejva.

Na kraju, očito, ipak su rešili da i zvanično stave tačku na svoju ljubav.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike