Snežana Dakić je pre Mikića volela muškarca s kojim je raskinula veridbu: Rešila sam da nađem čoveka kome ću roditi dete!

11.12.2023

00:11

0

Voditeljka iznela detalje iz prošlosti koje niste znali

Snežana Dakić je pre Mikića volela muškarca s kojim je raskinula veridbu: Rešila sam da nađem čoveka kome ću roditi dete!
Snežana Dakić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Snežana Dakić ima bogat ljubavni život, a svoje iskustvo prenosi i drugima.

Voditeljka je bila u braku sa Vladimirom Mikićem sa kojim ima ćerku Lauru, a pre ove zajednice, bila je verena za nepoznatog muškarca.

S obzirom da je bilo problema u tom odnosu, rešila je tada da raskine veridbu.

- Nedavno sam upoznala jednu divnu mladu ženu od 32 godine ili manje. Kao i mnoge druge mlade žene, plaši se da li će da se ostvari kao majka - započela je priču voditeljka.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Snežana Dakić

 

- Sa druge strane razmišlja da li je sadašnji partner adekvatan za nju, s obzirom da je u tim godinama, pa pita se da li da raskine veridbu. To je dilema mnogih žena, pa i i moja dilema je bila - nastavila je Dakićeva.

"Suočite se sa svojim slabostima"

 Snežana je u jednom trenutku presekla i rekla tadašnjem partneru da je kraj.

ATAImages/ A.H.
Snežana Dakić

 

- Imala sam 32 godine i raskinula sam veridbu sa dugogodišnjim dečkom. Odlučila sam da potražim čoveka koji bi mi više odgovarao i sa kojim bih imala potomstvo. Treba verovati u sebe svoje kvalitete, ali treba se i suočiti sa svojim slabostima koje treba da se prevaziđu - ispričala je Snežana jednom prilikom na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike