"Ponižavajuće i odvratno!" Teodora Džehverović pleše poput striptizete: Skoro pa gola! (VIDEO)

21.11.2023

14:31

0

Nije joj prvi put da zaseni stasom, a ne glasom

"Ponižavajuće i odvratno!" Teodora Džehverović pleše poput striptizete: Skoro pa gola! (VIDEO)
Teodora Džehverović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Teodora Džehverović ponovo je zgranula javnost svojom i više nego provokativnom tačkom na nastupu, gde je u tangama tresla zadnjicom do iznemoglosti.

Printscreen/TikTok
Teodora Džehverović meša kukovima

Pevačica poslednjih meseci je na meti raznoraznih komentara, a u moru onih da "nikad bolje nije izgledala", neprestano se nađu oni u kojima se kritikuje njeno slobodnije ponašanje na sceni.

Nedavno je sve zaintrigirala kadrovima na kojima je pozirala u venčanici, te pokrenula i spekulacije o tajnoj udaji, a sada se ponovo našla na meti kritika zbog odevanja i đuskanja na jednom od poslednjih nastupa. Teodora je obukla kožni kostim koji se sastojao od tangi i kratke jakne.

 

 

U pratnji su bile igračice koje su imale više odeće na sebi od nje, a u jednom trenutku je pevačica okrenula leđa publici i počela da "trese". Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa ovog nastupa koji je mnoge iznervirao, te su ispod njega osvanule prozivke.

"Užas", "Ovo se nekada nazivalo striptizom", "Najveći blam na estradi", "Strašno", "Ovo je baš ponižavajuće i odvratno", samo su neki od komentara koji su ostavljeni ispod videa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike