Nenadu Jovanoviću oduzeli vozačku dozvolu, a on poturio Peđinu: Blizanci podelili hit priču iz mladosti (VIDEO)

06.12.2023

22:53

0

Tada su delili automobil

Nenadu Jovanoviću oduzeli vozačku dozvolu, a on poturio Peđinu: Blizanci podelili hit priču iz mladosti (VIDEO)
Nenad Jovanović Blizanac - Copyright Printscreen/YouTube/Nenad Jovanovic Blizanac

Predrag i Nenad Jovanović proslavili su se u grupi Blizanci, a zbog neverovatne fizičke sličnosti često je ljudima teško da pogode ko je ko. 

Ovo je jednom prilikom Nenadu išlo u prilog, s obzirom na to da mu je zbog vožnje u alkoholisanom stanju oduzeta dozvola i on je tada umesto svoje, poturio Peđinu dozvolu. 

- Meni su jednom oduzeli njegovu vozačku dozvolu. 0,5 promila je tada bilo dozvoljeno, a ja sam imao 0,6 - rekao je Nenad, pa dodao: 

 

@nenadblizanac Kad me pitaju da li smo se Pedja i ja nekada menjali 😉 #viral #fyp #foryou #nenadblizanac #pedjajovanovic ♬ original sound - Nenad Blizanac

 

- Vozili smo jedan auto i kada sam tražio dokumenta, vidim da su njegova tu, a moja nisu. Dao sam njegovu vozačku i oni su je oduzeli. Ja sam u tom momentu bio Peđa - zaključio je on kroz smeh.

Podsetimo, i Peđa je otvoreno govorio o problemima sa alkoholom, te da je čak i njegov brak mnogo pretrpeo zbog toga. 

- Omanuo sam u braku katastrofalno! Krenuo sam nekom stranputicom, a moj život u to vreme niko nije mogao da isprati! To je bilo jako naporno. Non-stop kafana, alkohol... Umesto da odem kući posle svirke, ja ostajem sa drugarima... Izmišljao sam različite gluposti! Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan danas - rekao je Peđa kome je supruga nedavno dala još jednu šansu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike