"Gledala me je čudno, možda je mislila da joj ne znam ime": Nada Topčagić objasnila zašto je Teu Tairović nazvala Milica

06.12.2023

22:18

0

Drago joj je zbog njenog uspeha

"Gledala me je čudno, možda je mislila da joj ne znam ime": Nada Topčagić objasnila zašto je Teu Tairović nazvala Milica
Nada Topčagić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nada Topčagić je sinoć tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" bila posebno prijatna prema Tei Tairović. Naime, kada je mlađu koleginicu videla u studiju silno joj se obradovala, zagrlila je i onda je nazvala "Milice", što brzo postalo viralno na društvenim mrežama. 

Sada je Nada objasnila kako je došlo do ovoga.

- Svim devojkama tepam Milice moja, Ljubice, možda je i Tea mislila da joj ne znam ime. Volim je, svugde je lajkujem. Valjda nije prepotentna - rekla je Nada.

Printscreen Youtube/ amigshow
 

Pevačica priznaje da je primetila da je Tea čudno gleda, ali da je komentari ne zanimaju. 

- Uvek pomislim kako je lep posao napravila, da bi i moja unuka tako mogla. Malo me je čudno pogledala kada sam sela pored nje. Neka pričaju ljudi šta hoće, želudac me je boleo, nisam se dobro osećala juče i došla sam pomalo izgubljena i zbunjena. Popila sam orahovaču i jeger za stomak jer su mi rekli da to pomaže - dodala je Nada za Blic.

Inače, pevačica je godinama u skladnom braku, a nedavno je otkrila kako je umalo istukla supruga i to ašovom.

Printscreen BlicTv
 

- U Banovcima, gde imamo vikendicu, zasadila sam šljivu, ali se Zlatko iznervirao što nije bila u vrsti sa ostalim voćem i iščupao je. Tako smo nekoliko dana, ja sadila, a on vadio sadnicu iz zemlje, dok mi nije pao mrak na oči - započela je Nada.

- Komšije su nas gledale kao ludake. Kada sam videla da je šljiva ponovo iščupana, dohvatila sam ašov, kojim sam riljala, i uz salvu psovki krenula ka njemu. Bežao je jer je video da sam neuračunljiva u tom trenutku. Danas bi mi bilo žao da sam ga stigla i ubila. Sreća da je ućutao i sabrao se, jer ja ne bih odustala - izjavila je Topčagićeva.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike