Tragedija je sprečila da budu snimljene: Pesme koje su bile napisane za Luisa snimiće ova pevačica!

29.11.2023

09:26

0

Upravo ona je otkrila da te numere postoje i čekaju je

Tragedija je sprečila da budu snimljene: Pesme koje su bile napisane za Luisa snimiće ova pevačica!
Ljubiša Stojanović Luis - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ljubiša Stojanović Luis preminuo je od posledica saobraćajne nesreće pre 12 godina, a i dan danas postoje pesme koje su bile spremne za njega, ali koje, nažalost, nikad nije snimio. 

Njih će, kako se čini, otpevati niko drugi do Tea Tairović, koja je otkrila da u planu ima da snimi i neke pesme za koje je tekstove pisao njen otac.

Printscreen „TV lica, kao sav normalan svet", RTS
Ljubiša Stojanović Luis

- Tata je već komponovao pesmu, ali meni je potrebno vreme da je predstavim javnosti. Teško mi je deliti nešto što je tako duboko emotivno, jer volim sačuvati svoju intimu. Ipak, sigurna sam da će ta pesma jednog dana ugledati svetlost dana. Prva pesma koju sam najavila pre godinu i po dana nosi naziv „Makedonija“, ali postoje i druge koje su čekale pravog izvođača. Neki od tekstova su pisani za pokojnog Luisa, ali nažalost, nisu doživeli priliku da budu snimljene. Ipak, verujem da će doći vreme za to – otkrila je ona.

Kako je otkrila, planira da na proleće, nepunih godinu dana od prethodnog, objavi novi album, koji će biti drugačiji od onog što je do sada predstavljala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tea Tairović

- Braja i ja smo već razgovarali o potencijalnoj saradnji. Do sada smo imali minimalan kontakt, sarađivali smo samo na pesmi "Ne zaboravi me", koju je Braja davno napisao za Jovanu Tipšin, a koju sam ja interpretirala 20 godina kasnije i više. Taj susret je bio prvi i jedini kontakt između nas dvoje do sada. Međutim, sada je došlo vreme za dublju saradnju, budući da smo već završili dva teksta, a Braja mi je pružio jednu notu koja je za mene bila potpuno nova i osvežavajuća. Ostaću uvek odana svojim dugogodišnjim saradnicima, ali takođe vidim vrednost u proširenju tima za još jednog izuzetno talentovanog pojedinca poput Braje, koji je, "hodajuća antologija" - otkrila je Tea u emisiji "Prvi red".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike