"Ne može meni žena da određuje kada ću da perem sudove i usisavam": Dejan Petrović iskreno o tome kako funkcionišu stvari u njegovom domu

05.12.2023

16:32

0

Naslednica se pobrinula za njegov stajling

"Ne može meni žena da određuje kada ću da perem sudove i usisavam": Dejan Petrović iskreno o tome kako funkcionišu stvari u njegovom domu
Copyright ATAImages/ A.A.

Dejan Petrović pojavio se na snimanju novogodišjeg programa Javnog servisa i tom prilikom razgovarao sa medijima, među kojima je bila i ekipa portala 24sedam. 

Kako retko govori o privatnom životu, mnoge je zanimalo kako funkcionišu stvari u njegovoj kući. 

-  Ne slušam samo ćerku, već i ženu. Ne može ona meni da određuje kada ću da perem sudove i usisavam kuću, ali ostale stvari se dogovaramo. Ćerka, supruga i majka su žene koje najviše volim. U kući je moja zadnja, ja uvek kažem: "Važi draga!" - iskreno muzičar.

ATAImages/ A.A.
 

Mnogima se dopao džemper koji je nosio tokom snimanja, a njegov stilista bila je naslednica Jovana. 

-  Ćerka mi je kupila ovaj džemper i naredila da ga obučem, ona je moj glavni komandant i jedino nju slušam. Od nje zahtevam normalno i lepo ponašanje, onako kako se ponaša u kući da se ponaša i u javnosti. Ostalo sve dobija po zaslugama, kako sam ja živeo sada i ona živi - govori trubač.

Poznato je da je godinama na estradi, te da je imao priliku da sarađuje sa brojnim zvezdama, ali je vrlo oprezan kada je reč o prijateljstvima među kolegama. 

- Izbegavam i druženja i prijateljstva sa ljudima sa estrade, jer tu nema iskrenih prijateljstava, kao što je nekada bilo. Volim svoj krug, krug svojih ljudi, imam par ljudi sa kojima se družim sa estrade i to je to. Sa svima sam dobar, sve poštujem, ali dublje zailaženje ne - rekao je član dobro poznatog trubačkog sastava "Big Bend".

ATAImages/M. M.
 

Bio je gost na koncertima Aleksandre Prijović u Beogradu i Zagrebu, a ona je jedna od pevačica koju smatra svojim prijateljem. 

- Aleksandra mi je jako dobra prijateljica, kao i Filip, družimo se porodično. Imam samo reči hvale za nju i mogu da kažem samo bravo. Bio sam na prvom koncertu u Beogradu porodično i svaka čast, kapa dole. To sam i njoj poslao i stvarno mi je drago, kao da mi je rođena sestra - završava Dejan.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike