Svet mi se srušio kada je preminuo, bio mi je sve u životu! Dejan Petrović o smrti oca

15.04.2022

16:38

0

Autor: Marija Mitić

Slavni trubač se prisetio najbolnijih momenata

Svet mi se srušio kada je preminuo, bio mi je sve u životu! Dejan Petrović o smrti oca
Dejan Petrović - Copyright ATAImages/ M.M.

Slavni trubač Dejan Petrović bez svog oca Miće ostao je još kao dete od samo 14, 15 godina. Koliko mu je teško palo odrastanje bez najvećeg životnog oslonca, muzičar je ispričao u jednoj emisiji gde je rekao da mu se svet srušio sa očevom smrću.

- Prva sahrana na kojoj sam prisustvovao u mom životu je bila sahrana mog oca. Meni je on bio idol, uzor i sve u životu. Srušio mi se ceo svet te večeri - otvorio je dušu muzičar koji je zbog prirode posla kojim se otac bavio uvek osećao dozu nedostajanja.

- Dosta je on putovao tada i nismo imali taj osećaj oca i sina kao da je tu svaki dan, tako da i pre smrti sam ga bio željan. U meni je to ostavilo dubok rez u duši i srcu i sa 15 godina premotavam ceo svoj život u život čoveka od 30. Počinjem da pregovaram sa očevim poslovnim prijateljima, da gostujem na televizijama i tu se detinjstvo prekida - prisetio se Dejan.

ATAImages/ M. M.
Dejan Petrović

Nakon ovog nemilog događaja u njegovoj porodici, mnogi su imali želju da im pomognu, ali on se uvek trudio da svojim radom pokaže kvalitet i zrelost i da prskosi onima koji su govorili da mu je lako jer je sin velikog čoveka.

- U Srbiji mogu da ti gledaju kroz prste maksimalno godinu dana, nakon toga moraš da se pokažeš, možeš da budeš čiji god sin - iskren je bio Petrović u emisiji "Ko sam tebi i šta sam sebi".

Ovaj borac znao je da mora da bude jak bez obzira na tugu koju je cela njegova porodica osećala i svim snagama se trudio da to zajedno prebrode.

ATAImages/ A.A.
Dejan Petrović

-  Nisam želeo da mi se desi da neko kaže kako nas je Mića prepano ostavio i nismo mogli da izuramo jer nas je ostavio mlade prerano. Nisam to dozvolio da se desi, ne volim kada se ljudi sažaljevaju - objasnio je trubač.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike