"Nedostaje mi sloboda": Tijana Em objasnila čime ju je Vuk Mob osvojio, pa progovorila o odricanju zbog karijere

04.12.2023

18:14

0

Imaju razumevanja jedno za drugo kada je reč o poslu

"Nedostaje mi sloboda": Tijana Em objasnila čime ju je Vuk Mob osvojio, pa progovorila o odricanju zbog karijere
Copyright ATAImages/ A.A.

Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em i reper Vuk Mob od skoro su u vezi, a kako su oboje javne ličnosti njihova romansa je odmah odjeknula u medijima. 

Pevači su sada u žiži interesovanja, a Tijana tvrdi da je on najlepše što joj se dogodilo u 2023. godini. 

- Odskora sam u vezi sa Vukom, to je nešto što mi je definitivno obeležilo ovu godinu. Pojavio se pred kraj, ali ju je ulepšao celu. Divno mi je, sve nam super ide za sada. Srećna sam, to je najbitnije. Sve je počelo nešto pre nego što smo javno to ozvaničili. Neko vreme smo se čuli na Instagramu, a onda smo se videli i upoznali. Odmah potom smo ušli u vezu. Baš sam srećna i zaljubljena - priznaje ona.

Potom je objasnila i čime ju je osvojio.

- Svašta nešto, stvarno. Jako je šarmantan. Ume lepo da se ponaša prema meni. Poštuje me i ceni me. Smejem se sa njim po ceo dan. Ne mogu da izdvojim jednu stvar u koju sam se zaljubila, sve to - istakla je ona.

Instagram screenshot/ iamvukmob
 

Mnoge je zanimalo kako funkcionišu s obzirom na to da su oboje javne ličnosti, odnosno da li im to remeti stabilnost u vezi. Međutim, Tijana tvrdi da je kod njih obrnuta situacija i da se odlično razumeju baš zbog toga što se bave istim poslom.

- On sve razume, možda i više od svih, baš zato što je u istom poslu. Maksimalno me podržava, što meni puno znači. Sve sam bolja u ovome što radim jer me gura, tera me čak i kada mene nešto mrzi da radim. On je u poslu duže od mene, pa mi stalno daje savete, toliko da ne mogu da izdvojim nešto posebno. To je svakodnevno, koje god teme da se dotaknemo, on mi da neko svoje mišljenje i savet. Kažu da ljubav i karijera ne idu zajedno, ali kada smo mi u pitanju ide, jer se mi baš razumemo. I ja njega podržavam maksimalno, možda više nego što on sam sebe podržava. Verujem u njega, kao i on u mene - kazala je ona.

ATAImages/M.M./Antonio Ahel
 

Njen hit "Žena od sultana" vinuo ju je u zvezde preko noći, ali njoj to ne smeta već tvrdi da joj je to i bio cilj, te da sada živi svoje snove.

- Pre nego što sam snimila “Ženu od sultana” sam već pevala pet, šest godina, tako da sam već znala kakav je ovo posao i kako se radi. Jedino što sam za tako kratko vreme postala baš puno poznata i tražena, pa me je sve više i više ljudi prepoznaje na ulici, ali meni to prija, to sam i želela. Ne bunim se, naprotiv, super mi je i lagano sve podnosim - otkrila je mlada folkerka.

M. A./ATAImages
 

Postoji samo jedna stvar koja joj nedostaje, ali je ova vrsta odricanja sastavni deo njenog posla.

- Nedostaje mi ta sloboda. Konstantno brinem da li me neko snima ili slika gde god da se krećem. Ne mogu do prodavnice da idem, a da nisam koliko-toliko sređena. Jedino mi to nedostaje, da mogu da izađem iz kuće u pidžami. Ništa drugo, sve ostalo što mi se radi, stižem. Sve se može kad se hoće - zaključuje za Blic. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike