Vuk Mob objavio zajedničku sliku sa braćom Hofman: Ljuban i Miljan uhapšeni zbog nasilništva, a reper se hvali druženjem sa njima (FOTO)

27.11.2023

13:08

0

Posle Šijana i on objavio zajedničku sliku

Vuk Mob objavio zajedničku sliku sa braćom Hofman: Ljuban i Miljan uhapšeni zbog nasilništva, a reper se hvali druženjem sa njima (FOTO)
Vuk Mob - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović uhapšeni su 10. novembra u tržnom centru u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničkog ponašanja, zlostavljanja i mučenja.

Poznato je da su Ljuban i Miljan bliski prijatelji sa Mirkom Šijanom, sinom Goce Božinovske, koji je odmah nakon njihovog hapšenja objavio zajedničku sliku u znak podrške

Sada je to uradio i reper Vuk Mob, koji je podelio sliku sa ranijeg druženja na kome je sedeo za istim stolom sa Ljubanom i Miljanom. 

Printscreen/Instagram/iamvukmob
 

Stavio je i pesmu čiji stihovi glase: "nikada ne želim da umrem, rođen sam da budem divlji", što su mnogi protumačili kao poruku podrške braći Hofman. 

Podsetimo, zbog mogućnosti da utiču na svedoke, Prvi osnovni sud u Beogradu, na predlog tužilaštva, odredio im je jednomesečni pritvor.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike