Prija zaplakala usred koncerta u Zagrebu! Ni Tea Tairović nije mogla da se iskontroliše: Detalj iz prošlosti ih slomio! (FOTO)

04.12.2023

08:55

0

Pevačica će ovo još dugo pamtiti

Prija zaplakala usred koncerta u Zagrebu! Ni Tea Tairović nije mogla da se iskontroliše: Detalj iz prošlosti ih slomio! (FOTO)
Aleksandra Prijović - Copyright Instagram screenshot / croatianginger

Aleksandra Prijović noćas je održala treći koncert u Areni Zagreb. Kao i do sada - pevačica je nizala hitove, provodila se sa publikom, međutim jedno sećanje u potpunosti ju je dotuklo.

Situacija iz prošlosti u kojoj se bila našla, a koje se dosetila pa je podelila s punom salom i njenu gošću Teu Tairović bila je rasplakala naočigled svih.

„Tetka je poslala novac za haljinu!"

- Sad ću reći jednu stvar... Kad sam se takmičila u „Zvezdama Granda" moja majka je izgubila posao zato što me je vozila svakog vikenda na takmičenje. Žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno, dešava se da nam finansijski bude teško, a moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za takmičenje. Hvala što ste došli iz Nemačke ovde. Vama beksrajno hvala za čast koju ste mi ukazali ovde. Želim svima vama da uvek plačete iz ovako lepih razloga i od sreće. Volim vas - poručila je Prija, preplavljena emocijama, prenose mediji.

Njena tetka je u tom trenutku zagrlila Borku Mihajlović, Aleksandrinu majku, pa mahnula pevačici.

Iznenađenjima tu nije bio kraj.

Kada je naistavila šou, naime, Aleksandra je skinula beli sako i izula se bosa. Narednim pesmama dovela je atmosferu do usijanja.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike