Glumica Lori Laflin puštena je na slobodu posle skoro dva meseca robije: Sada se kaje!

28.12.2020

21:04 >> 23:48

0

Autor: Z. T.

Ona i njen muž su osuđeni za davanje mita u iznosu od 500.000 dolara kako bi se njihove ćerke upisale na Univerzitet u Južnoj Kaliforniji

Glumica Lori Laflin puštena je na slobodu posle skoro dva meseca robije: Sada se kaje!
Lori Laflin - Copyright Profimedia

Lori Laflin se predala vlastima u Kaliforniji za Noć veštica 31. oktobra ove godine. Ona je to uradila skoro tri nedelje pre isteka roka za javljanje 19. novembra, kako bi bila slobodna pre novogodišnje noći i dočeka 2021. godine.

– Ni o čemu nije razmišljala, već to želi da ostavi iza sebe što je brže moguće i da krene napred svojim životom. Ovo je bila noćna mora za koju je mislila da nikada ne može da joj se dogodi – rekao je izvor blizak glumici.

PROČITAJTE I:

Holivudska glumica i njen suprug, modni dizajner Mosimo Đianuli su osuđeni za učestvovanje u programu koji je bogatim roditeljima omogućio da davanjem mita i varanjem omoguće svojoj deci siguran upis na prestižne Univerzitete u SAD-u poput “Yalea”, “Georgetowna”, i “University of Southern California”.

Oni su osuđeni za davanje mita u iznosu od 500.000 dolara kako bi se njihove ćerke upisale na Univerzitet u Južnoj Kaliforniji kao veslačice, iako se nijedna od njih ne bavi veslanjem.

Lori i Mosimo su poslednji od slavnih roditeljha koji su tada priznali optužbe, a pre toga krivicu je priznala glumica Felisiti Hofman, koja se proslavila u seriji “Očajne domaćice”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike