Voditeljka jutarnjeg programa broji sitno do porođaja! U haljini pripijenoj uz telo pokrenula lavinu komentara (FOTO)

01.12.2023

14:25

1

Anđela Đurašković čeka drugo dete s izabranikom Lukom Mrđom

Voditeljka jutarnjeg programa broji sitno do porođaja! U haljini pripijenoj uz telo pokrenula lavinu komentara (FOTO)
Anđela Đurašković - Copyright Instagram screenshot / andjeladjuraskovic

Anđela Đurašković, voditeljka jutarnjeg programa na „Prvoj" televiziji, čeka drugo dete sa suprugom Lukom Mrđom. U devetom mesecu trudnoće, a pozirajući za fotografiju u haljini pripijenoj uz telo, pokrenula je lavinu komentara onlajn - mahom komplimenata na račun svog izgleda.

„Prelepa", „rastemo", „slatkiš", samo su neki od njih, u moru crvenih srca koja su mnogi uputili poznatom televizijskom licu.

Podsetimo, Anđela i Luka prethodno su postali roditelji malog Mihajla dva meseca pre vremena i poznata majka zbog toga prošla je kroz brojne muke. Beba je morala da boravi u inkubatoru, a komplikacije su bile i nastavile da se nižu.

 

 

- Dan njegovog rođenja istovremeno je najsrećniji i najtužniji dan u mom životu. Koliko sam bila radosna što se rodio, toliko sam bila tužna što smo odmah morali da se rastanemo - za „Hello" je svojevremeno kazala ona, pa je nastavila o tome kako zbog izvesne infekcije nije smela ni da dodirne svoju bebu.

- Prebačen je u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo - objašnjavala je voditeljka.

Potom, zaključila je rečima kako se sve na kraju dobro završilo.

- Imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete - istakla je Đuraškovićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike