Na sve strane roze boja i baloni! Zavirite na luksuzno slavlje Nadice Ademov povodom rođenja ćerke: Damir je tata za primer! (FOTO/VIDEO)

28.11.2023

20:13

0

Sve u znaku naslednice Meline

Na sve strane roze boja i baloni! Zavirite na luksuzno slavlje Nadice Ademov povodom rođenja ćerke: Damir je tata za primer! (FOTO/VIDEO)
Nadica Ademov s izabranikom Damirom - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Nadica Ademov i njen suprug Damir večeras su organizovali slavlje povodom rođenja naslednice Meline. Proslava je upriličena u jednom restoranu u Beogradu, gde su i poznata imena došla s njima da se provedu - među prvima, to su bili Dragi Domić i Andreana Čekić, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

Novopečeni roditelji očito suz vodili računa o svakom detalju; čitava prostorija bila je okićena detaljima roze boje, a tu su i baloni na kojima piše „devojčica".

- Najsrećnija sam žena na svetu. Otpevaću i ja nešto, ali mislim da je vreme da sada uživam. Muž mi pomaže, otac je za primer. Pomažu mi i roditelji - prokomentarisala je Nadica pred medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam, a par je inače doveo i bebu na proslavu koju dosad nisu izvodili pred medije.

Podsetimo, Nadica je ostala trudna sa svojim dugogodišnjim partnerom koji inače uspešno vodi biznis u Nemačkoj. Kako su prenosili mediji, Damir je izuzetno bogat, a u svom vlasništvu ima brojne vile i luksuzne automobile.

- Od mame sam dobila savet da ne budem nervozna, pa pokušavam da budem normalna jer beba to sve oseća. Ona (majka) mi mnogo pomaže. Prvih dana ja nisam smela bebu ni da kupam! Ona mi je pomagala, a ja se učim - objašnjavala je potom pevačica.

Kako je još tekao razgovor sa Nadicom pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike