"Prišla mi je i rekla da je spavala sa mojim mužem": Naša književnica suprugu nije oprostila prevaru, a ovako mu se osvetila

01.12.2023

12:58

4

Zbog jednog je počela da sumnja

"Prišla mi je i rekla da je spavala sa mojim mužem": Naša književnica suprugu nije oprostila prevaru, a ovako mu se osvetila
Copyright Printscreen/Instagram/zoranaschultz

Književnica Zorana Šulc šokirala je pričom o tome kako je saznala da ju je suprug prevario. Naime, ova vest došla je ni manje, ni više nego od njegove ljubavnice.

- Na jednom prijemu prišla mi je jedna mlada devojka, ja sam bila u društvu, pitala me: "Jeste li Vi gospođa Šulc? Spavala sam sa Vašim mužem". Tako mi je rekla - prisetila se spisateljica u emisiji "RTS Ordinacija", pa dodala:

- Bolje da sam saznala negde izokola ili da sam ga uhvatila na delu. Ali da vam neko priđe i tako nešto kaže, veoma neprijatno.

 

 

Posle saznanja o preljubi usledilo je preispitivanje.

- Nisam se osećala loše, ali sam pitala sebe - Zorana, šta nije u redu, gde si pogrešila da je on morao da traži nekog drugog. Mi nismo imali nikakvih problema u braku. Intimni odnos među nama je bio okej, sve je bilo kako treba - rekla je spisateljica.

Da nešto nije u redu počela je da sumnja onda kada je njen bivši suprug počeo da je obasipa poklonima.

- On je bio u svom poslu veoma moćan. Mislim da muškarci koji su moćni, koji žele da se dokažu na neki način novcem, privlače žene, jer žene vole moćne muškarce - rekla je spisateljica i dodala:

 

 

- Što je on bio moćniji, što je on više zarađivao, znala sam da će to da se desi. Svaka njegova prevara je bila jedan komad nakita. Čim sam dobila neki divan brilijant, znala sam da je to zbog griže savesti - rekla je Zorana. 

Kada je saznala za ono što je uradio Zorana je slupala skup auto.

- Moram da kažem da sam tada uradila još jednu stvar, slupala sam mu mercedes - rekla je Zorana Šulc i dodala da je ovo bio vid osvete.

- Pa naravno. U meni je balkanska krv - rekla je ona.

 

 

Nije mogla da mu pređe preko toga, pa se razvela, a iz ovog ugla se kaje zbog te odluke. 

- Verovatno da sam tada drugačije razmišljala, danas da mi se desi ostala bih. Smatram da je porodica nešto važno, a ja sam dete razvedenih roditelja i uvek sam sanjala da imam jednu divnu porodicu, da to bude do kraja života. Nisam imala zlostavljanje u tom braku, to je bila telesna prevara. Pogrešila sam i ja to priznajem, nikad više ne bih to uradila - rekla je spisateljica Zorana Šulc.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike