"Najskuplje sam platila razvod": Simonidu Milojković muž varao dok je išla na vantelesnu oplodnju, ovo su detalji

01.12.2023

11:25

0

Ubrzo je usledio razvod

"Najskuplje sam platila razvod": Simonidu Milojković muž varao dok je išla na vantelesnu oplodnju, ovo su detalji
Simonida Milojković - Copyright K1 printscreen

Književnica Simonida Miljković poznata je kao neko ko otvoreno govori o svim tabu temama. Za svoje knjige neretko inspiraciju traži u događajima oko sebe, a i sama je doživela ozbiljne životne udarce. 

Svakako da je jedan od najvećih razvod do koga je došlo kada je Simonida saznala da njen suprug ima paralelnu vezu dok je ona bila u procesu vantelesne oplodnje.

- Najskuplje sam platila razvod. Ja sam se razvela tokom druge vantelesne oplodnje, kada smo suprug i ja pokušavali da dobijemo dete, a on je sve vreme mene varao i imao paralelnu vezu i to je najbolnije ljubavno iskustvo u mom životu. To više nije muško-ženski odnos, to je ljudsko-ljudski odnos, to te povredi kao čoveka. Pa, što mi, čoveče, nisi rekao, da ne idem tamo da se mučim, te vantelesne oplodnje nisu baš najprijatnija stvar kroz koju žena može da prođe?! Jedino me je to malo osakatilo… Kažu ‘Što te ne ubije, to te ojača’. Nije… Što te ne ubije, to te osakati, barem u mom slučaju - ispričala je Simonida i dodala:

ATAImages/ A.A.
 

- Uvek sam živela ono što iz mene proizilazi. Ako volim, volim, ako ne, pakujem kofere i idem - zaključila je ona u emisiji "Magazin In".

Simonida je i ranije govorila da je vantelesne oplodnja kod nje prouzrokovala depresiju usled neravnoteže hormona, a spas je našla u medicini i veri.

- Imala sam hormonsku depresiju. Bila sam u braku i pokušavala da zatrudnim. To nije išlo, pa sam otišla na vantelesnu oplodnju. Nakon toga može da se desi depresija, kao postporođajna depresija. Kada sam to kod sebe primetila odmah sam otišla u dom zdravlja, na knjižicu kod psihijatra. Dobila sam terapiju, pila sam lekove i čitala sam duhovnu literaturi. Pomoglo mi je pravoslavlje i medicina - kaže Simonida za "Blic".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike