Napeto! Milena Radulović poručila Miki Aleksiću: Gledali ste me kako venem (FOTO)

23.11.2023

14:14

0

Da je sve bilo normalno išli biste na premijere, rekla je glumica Miki Aleksiću

Napeto! Milena Radulović poručila Miki Aleksiću: Gledali ste me kako venem (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Milena Radulović, glumica koja je javno iznela da ju je samozvani učitelj glume Miroslav Mika Aleksić silovao, danas je završila svoje svedočenje odgovarajući na pitanja koja joj je postavljao optuženi za silovanje.

Aleksić je na početku ročišta ukazao da je sve što će pitati Milenu Radulović jesu pitanja sa ciljem da se shvate odnosi između njih dvoje.

Ovako je teklo ispitivanje:

Aleksić: Da li sam ja vas pozvao ili nagovarao u dramski studio?

Milena: Ne, sama sam.

Aleksić: Da li sam vas terao?

Milena: Odgovorila sam već.

 

Tu je Aleksić glasno ponovio pitanje dva puta i zacrveneo se.

Aleksić: Jesam li vam objasnio da možete da napustite studio bilo kada?

Antonio Ahel/ATA Images
Miroslav Mika Aleksić

Milena: Da, pre nego što ste počeli da me silujete. Posle ste pretili. Znala sam da ću snositi posledice jer ste vi to što jeste. Tu gde jeste. Meni niko neće verovati. Bila sam u klopci. Ovo što ste pitali je dok ste bili voljeni predavač, a ne silovatelj i zlostavljač.

Aleksić: Da li ste mi ikad uputili primedbu za sedam godina, da li ste se žalili?

Milena: Molila sam vas da ne radite to, gledali ste me kako venem. Kako me uništavate. Velika je razlika prvih šest i po godina, ne možete da me pitate kao celinu.

Aleksić: Da, mogu da vas pitam. Je l ste davali primedbu? (upitao je iznervirano)

Milena: Odgovorila sam.

Aleksić: Je l sam vam ikada upućivao pretnje? Vama, vašim članovima porodice, sestri?

Antonio Ahel/ATA Images
Seka Sabljić kao podrška Mileni Radulović

Milena: Meni jeste, da ne biste voleli da mi se to dogodi sa životom, ako ispričam šta se desilo. Da mi niko ne veruje, da će stati u vašu odbranu. Išamarili ste me pred celim časom, pred 30 svedoka kao da je vežba. Pokazali ste mi da možete da manipulišete. Da me napravite ludom i da manipulišete kao što i dalje radite.

Na ovo se Aleksić osmehivao i upitao sudiju da li može da "replicira", na šta mu je sudija rekao da može samo da postavlja pitanja. A zatim je i ka sudiji Aleksić viknuo: "Ja nisam učitelj glume, nemojte me tako nazivati!".

Aleksić: Izbegava da odgovori, je l to deo probe ili nije?

Milena: To je šamaranje. Šamarali ste me i šapnuli: "Je l vidiš da je bolje da me slušaš?"
Aleksić se na to nasmejao i rekao da to nije tačno.

U tom momentu Milena se okrenula ka njemu i pogledali su se direktno u oči.

Aleksić je potom upitao Milenu Radulović da li ju je ucenjivao, na šta je ona rekla: "Ucenjivali ste me mojom sramotom, niko nije smeo da vam kaže ne. Sami ste pričali da grupom samo Mika upravlja".

Aleksić: Bilo je tu još pravila i dobro je što ih je bilo. Da li sam vam govorio da ću da vam omogućim da upišete FDU?

Milena: Ne, ali ste se hvalili kakav uticaj imate na Biljanu (suprugu), jer je ona neki faktor.

Aleksić: Ona nije neki faktor, nego je najbolja profesorka.

On je nastavio da joj postavlja pitanja, osvrtao se na period kada je Milena Radulović prestala da ide u školu glume, navodeći događaje kada je ona dolazila u studio, pokušavajući da opovrgne njene tvrdnje da je izbegavala da ga viđa nakon što je krenula na fakultet.

Između ostalog Aleksić je naveo je da je 2014. godine sa roditeljima došla kod njega u goste.

Aleksić: Tada ste došli uplakani, tražili ste mi savet kako da izađete iz dve paralelne veze.

Milena: Ja sam taj razgovor vodila sa Biljanom, a ne sa vama i vodila sam ga na fakultetu. I mnoge stvari koje odbrana iznosi su iz mog i Biljaninog odnosa.

Zatim ju je Aleksić upitao da li mu je ostavljala karte za njenu predstavu, kao i da li je bila na Kosmaju u kući njega i njegove žene.

Ona je odgovorila na to: "Priznajem da je vaše prisustvo u mom životu trajalo tokom čitavog fakulteta, uslovljeno mojim odnosom sa Biljanom. Ali ništa nisam rekla  jer nisam bila spremna. Da je sve bilo normalno išli biste na premijere.

On je prokomentarisao: "Pa nema ih mnogo".

Antonio Ahel/ATA Images
Miroslav Mika Aleksić

 

Milena Radulović je ispitivana od strane odbrane Aleksića satima, već dva ročišta unazad, a zbog brojnih pitanja koja se ponavljaju njeno ispitivanje još nije završeno.

Ispitivanje Radulovićeve je obeleženo neprimerenim ponašanjem advokata koji brani Aleksića, koji je u sudnici pravio scene, bio kažnjavan, a žrtvi je postavljao neumesna i uznemirujuća pitanja koja se tiču detalja seksualnog nasilja.

- Kada mi se to prvi put dogodilo bila sam u šoku, nisam mogla da objasnim sebi, pokušala sam da objasnim da je to bio neki test. Kada me je dodirivao bila sam uplašena, osećaj takve izdaje. Čovek kojem sam verovala je učinio nešto tako bolno, mislila sam da me kažnjava, osećala sam se prljavo. Posle su usledile pretnje. To je prijatnim tonom provlačio. Tukao me je, udarila sam glavu u ormar, to su svi videli. Šamarao me je, svi su tapšali nakon toga misleći da je vežba - samo je deo potresnog iskaza koji je dala Milena Radulović.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike