Danas je jedan od najplaćenijih sportista i uživa u bogatstvu: Ovako izgleda skromna kuća u Ubu u kojoj je odrastao Nemanja Matić (FOTO)

26.11.2023

00:10

0

U rodno mesto se često vraća

Danas je jedan od najplaćenijih sportista i uživa u bogatstvu: Ovako izgleda skromna kuća u Ubu u kojoj je odrastao Nemanja Matić (FOTO)
Copyright Profimedia

Naš poznati fudbaler Nemanja Matić sa suprugom Aleksandrom i njihovo troje dece često mesta mesto boravka zbog njegovih profesionalnih obaveza. 

Dugi niz godina živeli su u Velikoj Britaniji dok je on igrao za "Čelsi" i "Mančester Junajted", da bi se  potom preselili u Italiju, a od skoro u Francusku gde je potpisao angažman za "Ren".

 

 

U svim ovim državama, Matići su poput porodica ostalih fudbalera živeli u luksuznim vilama, a posebno se pričalo o penthausu u kome su živeli u Londonu. U pitanju je veliki i prostran stan u elitnom delu grada, okružen zelenilom, terenima, a imali su i bazen.

Nemanje je i vlasnik nekoliko luksuznih vila svuda po svetu, a jedna od njih je i ona u rodnom Ubu. Tokom njegovog detinjstva kuća je bila mnogo skromnija, ali Nemanji i dalje budi najlepše emocije na bezbrižno i srećno detinjstvo. 

U prilog tome govori slika koju je nedavno objavio na Instagramu, a na kojoj se Nemanja igra sa bratom dok se u pozadini vidi nedovršena i skromna kuća. 

printscreen/Instagram/Nemanjamatic
 

U međuvremenu, Nemanja i njegova porodica su obnovili dom, podigli ogradu i uradili fasadu. Takođe, fudbaler važi za velikog dobrotvora širokog srca, koji svojim sugrađanima nesebično pomaže. 

Njegovi meštani potvrdili su da finansijski pomaže rodno selo Vrelo, lokalnu školu, kao i crkvu. Ipak, najveći odjek u javnosti imao je njegov humani podvig 2020. godine kada je uplatio 70.000 evra za lečenje dečaka iz Svilajnca. Iako je Nemanja želeo da ostane anoniman, otac ovog dečaka nije mogao da ne iskaže ogromnu zahvalnost Matiću, te je javno objavio da je on bio donator koji je njegovom sinu pomogao. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike