Halid podiže luks kuću na Pelješcu! Platio u kešu parcelu od 400M²: Ova misica biće mu prva komšinica!

24.11.2023

13:10

0

Bešlić će ovde maksimalno uživati posle koncerata po regionu

Halid podiže luks kuću na Pelješcu! Platio u kešu parcelu od 400M²: Ova misica biće mu prva komšinica!
Halid Bešlić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Halid Bešlić kupio je nedavno parcelu od 400 metara kvadratnih u Dračama, na poluostrvu Pelješac. Na ovoj lokaciji bio je iznajmio kuću proteklog jula i tu je potom boravio oko mesec dana posle operacije srca. Društvo mu je pravila supruga Sejda, prenose dalje mediji, kao i sin Dino s porodicom u jednom trenutku.

Oni, inače, žive u Nemačkoj.

Sada, prema daljim napisima, pevač planira tu da podigne svoju kuću, u kojoj će moći da uživa posle koncerata po regionu. Prema tvrdnjama hrvatskog „Imperijala", parcela se nalazi u mestu Priko Malega Prinosa. Taj deo je donedavno bio prekriven šumom, sve dok parcele ukupne površine 5.880 kvadratnih metara nije kupila kompanija sa sedištem u Zagrebu.

Za odmor - dušu dalo

Ovo mesto nije turistički razvijeno. Prema popisu stanovništva iz 2001. godine u Dračama živi tek 64 stanovnika, prenosi dalje „Kurir", a oni se najviše bave ribolovom i poljoprivredom, kao i iznajmljivanjem privatnih kuća, a ima prostora i za auto-kamp.

Prva komšinica Halidu biće Fugen Kačapor, Turkinja s bečkom adresom koja je bila čak i mis, a kupila je plac odmah do njegovog. U pitanju je supruga vlasnika nekada jedne od najpoznatijih sarajevskih diskoteka, u kojima su svojevremeno nastupali Željko Joksimović, Severina, Nina Badrić, Aca Lukas, Jelena Karleuša, sam Halid i mnogi drugi.

Bešlić, napominje se, nije posebno dugo čekao od trenutka kupovine parcele do zahteva za građevinsku dozvolu - on je kupio pašnjak površine 400 kvadratnih metara i papiri za uknjiženje su primljeni 23. januara ove godine. Iz vlasničkog lista vidljivo je kako je ugovor o kupoprodaji nekretnine overen 16. avgusta 2022. Iz lista je vidljivo i da je Bešlić parcelu platio kešom, jer nema nikakvog tereta. S obzirom na navedeni datum, jasno je kako se pevač odlučio na kupovinu parcele još dok se odmarao u iznajmljenoj kući u Dračama na Pelješcu, nakon operacije i ugradnje stenta.

Halid Bešlić, Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
 

Podsetimo, Halid već godinama muku muči sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Poznato je da je 2009. doživeo tešku saobraćajnu nesreću, nakon koje je deset dana bio u komi. Doktori su tada uspeli da mu spasu jezik koji je pregrizao u nesreći, ali nisu i vid na desnom oku. Nakon toga, ponovo je bio na operaciji nosa i oka, jer je imao poteškoća nakon nezgode.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike