Zoran Marjanović se ženi, isplivali detalji veselja: Zorica Mitrović nestrpljiva da mu izgovori sudbonosno „da"!

24.11.2023

10:15

1

Kaže da će sa njim biti zauvek, jer ga mnogo voli

Zoran Marjanović se ženi, isplivali detalji veselja: Zorica Mitrović nestrpljiva da mu izgovori sudbonosno „da"!
Zoran Marjanović - Copyright ATAImages/M. M.

Zoran Marjanović, koji je najpre bio osuđen za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, pa je nedavno odlukom apelacionog suda u Beogradu pušten iz Centralnog zatvora, sada - planira svadbu s izabranicom Zoricom Zokom Mitrović.

O proceduri se, prema daljim navodima, raspitivao još dok je boravio iza rešetaka. Venčanje bi trebalo da se odvije iduće godine, a ona to gotovo da ne može da dočeka.

„Intimu bi da sačuvaju samo za sebe!"

- Zorica je ljubav njegovog života, sa kojom želi da se zavetuje pred Bogom i narodom. Ako sve bude onako kako su zamislili, sudbonosno „da" će izgovoriti na proleće sledeće godine. Biće u krugu prijatelja i kumova, ali u strogoj tajnosti. Ovaj put intimu žele da sačuvaju samo za sebe. Zorica je presrećna i jedva čeka da postane gospođa Marjanović - prenosi „Kurir" reči Zoranovog prijatelja, dok još uvek Mitrovićeva naglašava za iste medije kako bi samo sa Zoranom da ostari.

- Uz njega sam srcem i dušom. Zauvek ću biti s njim i mnogo ga volim. Bila sam mu podrška od prvog trenutka. Zabolele su me neistine u medijima i rešila sam da otkrijem istinu. Ne obazirem se na ljude koji pokušavaju da mu naude i da ga proglase monstrumom i ubicom. Velika nepravda je učinjena nad Zoranom. Svim silama ću se boriti da dokažem da je nedužan - istakla je ona.

Podsetimo, o ljubavi Zorice i Zorana pročulo se kada je on prvi put uhapšen, 15. septembra 2017. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike