Bojan Leksington otkrio koliko ga je popularnost promenila i šta na to kaže njegova porodica: Nikad nisam imao protekciju!

23.11.2023

17:12

0

Osvrnuo se i na trenutke kada mi je teško, pa mu to što je poznat uopšte ne prija

Bojan Leksington otkrio koliko ga je popularnost promenila i šta na to kaže njegova porodica: Nikad nisam imao protekciju!
Bojan Vasković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bojan Leksington retko u javnosti priča o privatnom životu, ali se sada osvrnuo na svoju decu, porodicu, pa i tome što je javna ličnost i da li mu je to nešto donelo.

Kako je istakao, emocije ne krije, ume i da zaplače, a iako je otac troje dece, razliku među njima ne pravi.

- Ne bi mi ni palo na pamet da biram između dece, razni smo, ali ja nikada ne bih mogao tu da napravim razliku. Znam ponekad biti strog otac, ali mi ne ide od ruke. Trudim se ponekad, potrebno je. Ne znači da je supruga stroža, ja se trudim, ali mi ne ide od ruke - rekao je on.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bojan Vasković

Iako je na javnoj sceni dugo, nije dozvolio da ga uspeh promeni.

- Ne znam kako najbliži gledaju na karijeru, mi smo obični ljudi, voleo bih da tako i ostane. Svi se oni raduju nekim mojim uspesima, tako je bilo i na početku, tako je i dan danas. Vole da prokomentarišu pesmu, to im se dopadne i to mi je drago - kaže on i dodaje da prednosti zbog toga što je javna ličnost nije imao:

- Nisam osoba koja voli neku vrstu protekcije, volim pravdu i za to da se izborim. Često me ljudi prepoznaju i progovorimo po neku lepu reč, svako voli nešto da čuje ali nema protekcija, moramo da budemo odgovorni.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bojan Vasković

Postoje trenuci kada mu je teško, pa mu tada nije lako da ispuni sve što javni život nosi.

- Postoje trenuci, mnogo ih je, sve više i više što je čovek stariji da mi te stvari budu teret. Prija mi nekad i mir, posebno sada više nego gužva. Stvar je i u tome koliko je čovek odmoran. Kada jesam, sve je lakše ali trudim se da ljudima izađem u susret koliko god mogu - iskren je pevač.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike